Συγκλονιστικός Βιεϊρίνια: «Σήμερα παιδιά δεν παίζουμε μόνο για εμάς - Παίζουμε για τον Άγγελο Αναστασιάδη και για τη σύζυγό του»

Η ομιλία του Βιεϊρίνια

i

© PrtScr

Συγκλονιστικός Βιεϊρίνια: «Σήμερα παιδιά δεν παίζουμε μόνο για εμάς - Παίζουμε για τον Άγγελο Αναστασιάδη και για τη σύζυγό του»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:52 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:56 - 26.08.2023

Λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Χαρτς στην Σκωτία, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια πήρε τον λόγο και τόνισε πως όλοι θα έπρεπε να παίξουν για τον Άγγελο Αναστασιάδη και τη σύζυγό του, που έφυγε από τη ζωή.

Για ακόμη μία φορά, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια απέδειξε πως είναι κάτι παραπάνω από ηγέτης.

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Σκωτία κόντρα στη Χαρτς για τα play offs του Europa League, η «ασπρόμαυρη» οικογένεια βυθίστηκε στην θλίψη. Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Άγγελου Αναστασιάδη, Βιβή Κηπουρού, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/8). Η γυναίκα του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε κάνει μεταμόσχευση καρδιάς πριν λίγα χρόνια και τελευταία αντιμετώπιζε κι άλλα σοβαρά προβλήματα και δυστυχώς κατέληξε.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το δυσάρεστο γεγονός, ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ προχώρησε σε μία συγκλονιστική ομιλία στα αποδυτήρια, λίγο πριν τη σέντρα του ματς.

Αναλυτικά η ομιλία του Βιεϊρίνια:

«Παιδιά ένα πράγμα πριν μιλήσει ο Στέφαν. Σήμερα πολλοί από εσάς μπορεί να μην το ξέρετε, αλλά πέθανε η σύζυγος ενός εκ των αντιπροέδρων μας. Αυτός ο άνθρωπος είναι γεμάτος ΠΑΟΚ, δυστυχώς σήμερα δεν μπορούσε να είναι μαζί μας εδώ. Είναι πάντα μαζί μας. Οπότε σήμερα παιδιά δεν παίζουμε μόνο για εμάς. Παίζουμε γι’ αυτόν και για την σύζυγό του».

Αξίζει να σημειωθεί πως στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο άλλος αρχηγός του «Δικεφάλου» Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος θέλησε να τονώσει το ηθικό των συμπαικτών του. «Παιδιά είμαστε στον δρόμο για την Ευρώπη, αλλά τίποτα δεν τελείωσε ακόμα, τίποτα δεν καταφέραμε ακόμα. Έχουμε δύο τελικούς ακόμα για τον στόχο. Σήμερα είναι το πρώτο βήμα! Είμαστε εδώ για να παλέψουμε, να παίξουμε ένα καλό γ…ο παιχνίδι και την επόμενη εβδομάδα να τελειώσουμε την δουλειά! Οκ παιδιά; Όλοι μαζί με το 4. 1, 2, 4 ΠΑΟΚ!», ήταν τα λόγια του Αυστριακού.

Δείτε το φοβερό video παρακάτω:

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, μπορεί η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 9ο λεπτό, όμως στη συνέχεια ο σούπερ σταρ του «Δικεφάλου» Αντρίγια Ζίβκοβιτς ανέλαβε... δράση κι αυτό ήταν αρκετό. 

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά το 1-0 ο Σέρβος μπήκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και κέρδισε το πέναλτι, το οποίο ευστόχησε ο Σβαμπ φέρνοντας το ματς στα ίσα (1-1). 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε αποφασισμένη να κάνει την ανατροπή, την οποία πέτυχε με εντυπωσιακό τρόπο. Στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μουργκ μοίρασε στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή να εξαπολύει μία οβίδα από μακρινή απόσταση για το 1-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.