Ο Βινίσιους είναι εφιάλτης για την Λίβερπουλ, όπου την βρει σκοράρει (vids)

Βινίσιους Τζούνιορ

i

©Photo by James Gill - Danehouse/Getty Images/Ideal Images

Ο Βινίσιους είναι εφιάλτης για την Λίβερπουλ, όπου την βρει σκοράρει (vids)

Κώστας Τόπας 12:17 - 22.02.2023

Κάθε φορά που βλέπει «κόκκινα» ο Βινίσιους αφηνιάζει. Ο Βραζιλιάνος αστέρας έκανε ότι ήθελε στο «Άνφιλντ» και συνέβαλε τα μέγιστα, προκειμένου η Ρεάλ Μαδρίτης να φτάσει στην ανατροπή και να κατακτήσει τη νίκη κόντρα στην Λίβερπουλ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός συνεχίζει τις τρομερές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, μιας και πλέον έχει συμμετοχή σε 26 γκολ των Μαδριλένων σε όλες τις διοργανώσεις!

Ο Βινίσιους αφού πρώτα έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση της Ρεάλ κόντρα στη Λίβερπουλ, μειώνοντας  αρχικά σε 2-1 με εκπληκτικό γκολ από πλάγια θέση, στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Άλισον για το 2-2. Με αυτόν τον τρόπο έφτασε τα 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ παράλληλα έχει μοιράσει και οκτώ ασίστ, με τον 22χρονο Βραζιλιάνο να έχει συνολικά συμμετοχή σε 26 γκολ των «μερένχες».

Το πιο εντυπωσιακό όλων είναι ότι ο Βινίσιους έχει σκοράρει περισσότερα γκολ εναντίον της Λίβερπουλ από οποιονδήποτε άλλον παίκτη στην ιστορία του Champions League. Συγκεκριμένα με τα δύο τέρματα που σημείωσε το βράδυ της Τρίτης (21/02) έφτασε τα πέντε σε τέσσερις αγώνες.

Ο Βραζιλιάνος συνεχίζει με το πόδι πατημένο στο… γκάζι από την περυσινή σεζόν, αποτελώντας το μεγάλο «όπλο» του Κάρλο Αντσελότι, που πιστώνεται την εκπληκτική μεταμόρφωση του Βινίσιους Τζούνιορ.