Ο Βινίσιους με νέο περίεργο look υπέγραψε αυτόγραφα στην εξέδρα στη διάρκεια του ματς! (vid)

Ο Βινίσιους με νέο περίεργο look υπέγραψε αυτόγραφα στην εξέδρα στη διάρκεια του ματς! (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 18:51 - 24.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:54 - 24.06.2023

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης Βινίσιους Τζούνιορ συνεχίζει να εκπλήσσει με τις ενέργειές του.

Στο Ορλάντο των Ηνωμένων Πολιτειών φιλοξενήθηκε φιλικός αγώνας με μικτή ομάδα παλαίμαχων Βραζιλιάνων άσων.

Ο Ριβάλντο, ο Ροναλντίνιο, ο Ρονάλντο, ο Καφού και ο Ρομπέρτο Κάρλος, μεταξύ άλλων, μοιράστηκαν το γήπεδο με νυν αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου όπως ο Ντιμπάλα και ο Βινίσιους. Ο τελευταίος πρωταγωνίστησε με τα μαγικά του στη διάρκεια του αγώνα, με ένα ωραίο γκολ με σκαφτό πλασέ από ασίστ του Ροναλντίνιο.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης έκλεψε στην κυριοελξία την παράσταση. Αρχικά, έπαιξε και με τις δύο ομάδες (πρώτα φόρεσε την κίτρινη φανέλα και στη συνέχεια μπλε) κι έκανε διάφορα μαγικά ενθουσιάζοντας το κοινό. Το περίεργο, όμως, είναι ότι σε μία φάση είχε πλασέ στο δοκάρι και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στην εξέδρα, όπου τον πλησίασαν οι φίλαθλοι και υπέγραφε χαμογελαστός αυτόγραφα. Φυσικά δεν ήταν λίγοι αυτοί που σχολίασαν το νέο του look στο μαλλί…

Δείτε βίντεο:

Ο Βινίσιους, παράλληλα, δείχνει να έχει αφήσει στο παρελθόν τις ρατσιστικές επιθέσεις που έχει δεχθεί. Θυμίζουμε ότι πριν λίγους μήνες κάποιοι οπαδοί της Ατλέτικο προχώρησαν σε μία απαράδεκτη ενέργεια. Συγκεκριμένα, πριν την αναμέτρηση με τους «μερένχες» τον περασμένο Ιανουάριο, ανήρτησαν ένα πανό κατά της Ρεάλ σε μια γέφυρα κοντά στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ και κρέμασαν και μία κούκλα με φανέλα του Βινίσιους Τζούνιορ. 

Στη συνέχεια, οι ισπανικές Αρχές προχώρησαν σε τέσσερις συλλήψεις ατόμων που φέρεται να κρέμασαν τη συγκεκριμένη μαύρη κούκλα με τη φανέλα του Βινίσιους σε γέφυρα της Μαδρίτης. Ωστόσο, αφέθηκαν ελεύθεροι, κατηγορούμενοι με περιοριστική εντολή να μην μπορούν να πλησιάσουν τον Βραζιλιάνο από τη Ρεάλ Μαδρίτης ή να έχουν πρόσβαση στο «Μετροπολιτάνο», το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και σε οποιοδήποτε γήπεδο της LaLiga. Οι ερευνητές βρήκαν την κούκλα και επίσης ένα πανό πλάτους 16 μέτρων που έγραφε "Η Μαδρίτη μισεί τη Ρεάλ", που είναι ένα από τα συνθήματα χρησιμοποιείται από τους φανατικούς οπαδούς της Ατλέτικο», ανέφερε ερευνητής της υπόθεσης. 

Όλοι οι διάλογοι του διαιτητή Βαλένθια - Ρεάλ: «Βινίσιους, με εμπιστεύεσαι; Άκουσε με!»
LA LIGA

21:48 - 23.05.2023

Όλοι οι διάλογοι του διαιτητή Βαλένθια - Ρεάλ: «Βινίσιους, με εμπιστεύεσαι; Άκουσε με!»

Οι διάλογοι του διαιτητή του Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης, Ρικάρντο Ντε Μπούργκος Μπενγκοετσέα, με τους ανθρώπους των δύο ομάδων και της La Liga για τη ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους.

Έπειτα από ατελείωτες ώρες έρευνας, οι Αρχές κατάφεραν να φτάσουν στον εντοπισμό των δραστών, όταν είδαν στο Twitter την ανάρτηση ενός οπαδού της Ατλέτικο με τη συγκεκριμένη κούκλα τοποθετημένη μπροστά από έναν τοίχο.