Η Νότιγχαμ ανακοίνωσε Βλαχοδήμο (vid)

Οδυσσέας Βλαχοδήμος

i

PrtScr

Η Νότιγχαμ ανακοίνωσε Βλαχοδήμο (vid)

Κώστας Τόπας 08:15 - 02.09.2023

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε την απόκτηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο 29χρονος διεθνής τερματοφύλακας ανακοινώθηκε από την αγγλική ομάδα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (01/09). Η Νότιγχαμ Φόρεστ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την απόκτηση του «Ody» για τέσσερα χρόνια.

Η Μπενφίκα ήθελε να διαπραγματευτεί με τη Νότιγχαμ για τον Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα που υπέγραψε από τον Παναθηναϊκό, το καλοκαίρι του 2018, έναντι 2,4 εκατ. ευρώ, δεδομένου ότι η σχέση του Βλαχοδήμου με τον Ρότζερ Σμιντ, είχε φτάσει στα άκρα. Οι «Αετοί» ζητούσαν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ 10 εκατ. ευρώ, η οποία αρχικά προσέφερε μια συμφωνία, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους, που μπορούσε να φτάσει τα 9 εκατ. ευρώ. Επειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις ωστόσο το deal εκτιμάται πως έφτασε στα 10 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή στις απαιτήσεις των Πορτογάλων.

Ο Βλαχοδήμος άνηκε στη Μπενφίκα από τον Ιούλιο του 2018 όταν και αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 2,4 εκατομμύρια ευρώ. Με τους Πορτογάλους ο 29χρονος κατέγραψε 94 ανέπαφες εστίες σε 225 συμμετοχές. Επίσης έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και δύο σούπερ καπ.