Παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ ο Χάντσον-Οντόι

Κάλουμ Χάντσον-Οντόι

i

©SS Nottingham

Παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ ο Χάντσον-Οντόι

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:50 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:53 - 01.09.2023

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Κάλουμ Χάντσον-Οντόι από την Τσέλσι.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει βάλει στο «τέρμα τις μηχανές» τις τελευταίες μέρες και ώρες τις μεταγραφικής περιόδου. Η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε σήμερα (1/9) την απόκτηση του Κάλουμ Χάντσον-Οντόι από την Τσέλσι για τα επόμενα τρία χρόνια, έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ. 

Ο Άγγλος εξττρέμ έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Τσέλσι και πριν μερικά χρόνια θεωρούνταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ομάδας αλλά και της Αγγλίας με τον 22χρόνο πλέον να μην φτάνει ποτέ τις δυνατότητες που φαινόταν πως είχε. 

Ο Άγγλος εξτρέμ πέρυσι δόθηκε δανεικός στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα πόδια του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε, καθώς αγωνίστηκε σε μόλις 21 παιχνίδια, πολλά εκ των οποίων ως αλλαγή. Είχε μόνο ένα γκολ και μια ασίστ και ειδικά μετά την έλευση του Τσάμπι Αλόνσο έχασε τελείως τη θέση του στην ενδεκάδα. 

Θυμίζουμε πως η Νότιγχαμ Φόρεστ ταξιδεύει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Τσέλσι το Σάββατο (2/9) και μένει να φανεί αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής απέναντι στον σύλλογο που τον ανέδειξε.