Στις εγκαταστάσεις της Νότιγχαμ ο Βλαχοδήμος (vid)
i

©printscreen

Στις εγκαταστάσεις της Νότιγχαμ ο Βλαχοδήμος (vid)

Sportal newsroom 00:28 - 02.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:29 - 02.09.2023

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (1/9) στις εγκαταστάσεις της Νότιγχαμ Φόρεστ μαζί με την οικογένειά του.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη και το μόνο που απομένει είναι να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προτού βάλει την υπογραφή του  στη νέα του ομάδα. 

Μάλιστα πριν από λίγα λεπτά ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της αγγλικής ομάδας μαζί με την οικογένειά του. 

Παρότι ο Βλαχοδήμος ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του με τους Πορτογάλους μέχρι το 2027, ο ίδιος φαίνεται πως ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα. Σημαντικό ρόλο σε αυτή του την απόφαση, είχε ενδεχομένως και ο πρόσφατος καυγάς του με τον προπονητή της ομάδας, Ρόντζερ Σμίντ, με τον ίδιο να δηλώνει το εξής για το ζήτημα του Έλληνα διεθνή:

Ο Βλαχοδήμος αγωνίζεται στη Μπενφίκα από το 2018, όταν και παραχωρήθηκε έναντι 2,4 εκατομμυρίων ευρώ από τον Παναθηναϊκό. Έχει καταγράψει με τους «αετούς» 225 εμφανίσεις συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας δεχτεί 217 τέρματα, ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του 94 φορές.