Βόκολος: «Ήταν μία σπουδαία νίκη, η διακοπή θα μας βοηθήσει για να προσαρμοστούν τα νέα παιδιά»

Λεωνίδας Βόκολος

i

©Intime

Βόκολος: «Ήταν μία σπουδαία νίκη, η διακοπή θα μας βοηθήσει για να προσαρμοστούν τα νέα παιδιά»

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:04 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:05 - 01.10.2023

Ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε για τη σπουδαία νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό. Την ίδια ώρα ο Γκάμπριελ Σούρερ τόνισε πως το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ενώ αναφέρθηκε πως οι παίκτες του πρέπει να συνεχίσουν τη δουλεία.

Η Λαμία νίκησε εντός έδρας τον Παναιτωλικό στον εναρκτήριο αγώνα της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, χάρη στο γκολ του Καρλίτος μόλις στο 7'. Μιλώντας με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε για το πόσο σημαντική ήταν η επικράτηση κόντρα στους Αγρινιώτες, ενώ αναφέρθηκε στο πόσο θα βοηθήσει η διακοπή για τις εθνικές ομάδες, προκειμένου να προσαρμοστούν τα νέα παιδιά. 

«Ήταν μια πολύ σπουδαία και παράλληλα αγχωτική νίκη. Τα παιδιά υπερέβαλαν τους εαυτούς τους, έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Είναι μια νίκη ηρεμίας, έχουμε τώρα τη διακοπή για να ανασυνταχθούμε. Προερχόμασταν από κάποια αποτελέσματα που δεν ήρθαν όπως θέλαμε, γι’ αυτό και ήταν επιτακτική ανάγκη η νίκη. 

Η διακοπή θα είναι ευεργετική για μας, για να προσαρμοστούν κάποια παιδιά που ήρθαν. Σίγουρα βάσει εικόνας θα μπορούσαμε να έχουμε παραπάνω βαθμούς, αλλά το ποδόσφαιρο έτσι είναι και πρέπει να το σεβαστούμε», κατέληξε ο Έλληνας προπονητής. 

Σούρερ: «Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέριες»

Την ίδια ώρα, ο Γκάμπριελ Σούρερ τόνισε πως το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ενώ αναφέρθηκε πως οι παίκτες του πρέπει να συνεχίσουν τη δουλεία.  

«Η Λαμία δεν είχε πολλές ευκαιρίες, ούτε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, δεχτήκαμε το γκολ και έγινε ό,τι έγινε. Έχουμε άγχος, δεν μπορούμε να ανατρέψουμε τα πράγματα και είναι δύσκολο να εφαρμόσουμε ό,τι δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με την ΑΕΚ».