Ο Βόλος παίρνει τον Αλέξις Τρουιγιέ του Παναθηναϊκού

Αλέξις Τρουιγιέ

i

Αλέξις Τρουιγιέ/ ©Intime

Ο Βόλος παίρνει τον Αλέξις Τρουιγιέ του Παναθηναϊκού

Sportal newsroom 11:37 - 16.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:37 - 16.07.2023

Δανεικό από τον Παναθηναϊκό αναμένεται να πάρει τον 21χρονο Γάλλο μέσο, Αλέξις Τρουγιέ ο Βόλος.

Ο Αλέξις Τρουιγιέ ήταν από τους μεγάλους άτυχους της περασμένης σεζόν. Ο 21χρονος Γάλλος μέσος έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στην εκτός έδρας αναμέτρηση των «πράσινων» με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» στις 16 Οκτωβρίου 2022. 

Ο Γάλλος μέσος ήταν άτυχος καθώς λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, είδε το πόδι του να κολλάει στο έδαφος σε μία αλλαγή κατεύθυνσης.

Ο Τρουιγιέ βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο να σφαδάζει από τους πόνους και -φυσικά- δεν μπόρεσε να συνεχίσει το ματς. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο. Έτσι πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν. 

Ο Γάλλος μέσος συμμετείχε στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού και είναι έτοιμος για την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση. Βέβαια τη φετινή σεζόν δεν θα αγωνίζεται με τη φανέλα των «πράσινων» αλλά με αυτή του Βόλου

Η ομάδα της Μαγνησίας, είναι έτοιμη να κάνει δικό της για τον επόμενο χρόνο τον 21χρονο μέσο. Ο Τρουιγιέ θα υπογράψει με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό και θα ενσωματωθεί άμεσα στους Βολιώτες.

Tags: