Ξύλο, μάχες σώμα με σώμα και σοβαρά επεισόδια στη Σόφια: Δείτε αποκλειστικό βίντεο του Sportal (vid)

Ξύλο, μάχες σώμα με σώμα και σοβαρά επεισόδια στη Σόφια: Δείτε αποκλειστικό βίντεο του Sportal (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:30 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 00:01 - 17.11.2023

Τεταμένο είναι το κλίμα στην εθνική Βουλγαρίας, με τους οπαδούς της ομάδας να πραγματοποιούν πορεία, η οποία κατέληξε σε επεισόδια που πήραν μεγάλη έκταση. Απαίτηση των υποστηρικτών είναι η αποχώρηση του προέδρου της Ομοσπονδίας, τον οποίο κατηγορούν για την άσχημη κατάσταση στο κλαμπ.

Τα πάνω-κάτω έχουν έρθει στο στρατόπεδο της εθνικής Βουλγαρίας, με τους οπαδούς της ομάδας να είναι δυσαρεστημένοι με την κατάσταση. Τόσο πολύ, που πραγματοποίησαν πορεία για να διαμαρτυρηθούν. Όμως αυτή δεν ολοκληρώθηκε με ήρεμο τρόπο, αφού στη Σόφια έλαβαν μεγάλης έκτασης επεισόδια. 

Δείτε βίντεο από το Sportal.bg

Ειδικότερα, το συλλαλητήριο των οπαδών διαφόρων ομάδων κατά της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Βουλγαρίας κατέληξε σε ξύλο και μάχες σώμα με σώμα, οι οποίες κορυφώθηκαν έξω από το στάδιο της Λέφσκι Εκεί, η εθνική ομάδα της χώρας αντιμετώπιζε την Ουγγαρία, για τα προκριματικά του Euro 2024. Mάλιστα, το κλίμα ήταν τόσο τεταμένο, που η αναμέτρηση διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, προκειμένου να αποφευχθούν ευτράπελα εντός του σταδίου.

Τα ΜΜΕ από την Βουλγαρία αναφέρουν ότι τα επεισόδια ήταν τόσο μεγάλης έκτασης, που υπήρξαν τραυματίες αστυνομικοί και οπαδοί, ενώ φωτιά πήρε και ένα ασθενοφόρο. Απαίτηση των υποστηρικτών ήταν η αποχώρηση του προέδρου της ομοσπονδίας, τον οποίο κατηγορούν για την κατάσταση στην εθνική.