Το βραβείο του Τσιλιανίδη για τη μάχη με τον καρκίνο και η επική ατάκα του Κωφίδη για Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)

Το βραβείο του Τσιλιανίδη για τη μάχη με τον καρκίνο και η επική ατάκα του Κωφίδη για Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)

Sportal newsroom 21:19 - 27.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:27 - 27.11.2023

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠΠ για το μήνυμα κατά του καρκίνου.

Ο ΠΣΑΠΠ είχε και μία ειδική βράβευση στην εκδήλωση για τους κορυφαίους της σεζόν.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης παρέλαβε βραβείο για το μήνυμα που είχε στείλει κατά του καρκίνου. Ο ταλαντούχος εξτρέμ της Λαμίας, την περασμένη σεζόν, στη διάρκεια του αγώνα ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο με ξυρισμένο το κεφάλι του.

Ο 28χρονος παίκτης ήθελε τότε να στείλει μήνυμα με κατά του καρκίνου. Ο ίδιος στη βράβευσή του θύμισε και μία παλιά ατάκα του παλαίμαχου άσου, του Σάββα Κωφίδη, για τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλυτικά όσα είπε: «Θέλω να τονίσω ότι η ουσία της βράβευσης είναι η κίνηση κι όχι το πρόσωπο. Να δοθεί σημασία στο μήνυμα της κίνησης. Δεν ήθελα ποτέ κανείς να σκεφτεί ότι προσπάθησα να έχω προσωπική δημοσιότητα για ένα τέτοιο ευαίσθητο θέμα, αλλά τελικά αποδείχθηκε χαζή σκέψη με τα μηνύματα που έλαβα.

Εμείς οι ποδοσφαιριστές κάθε Σαββατοκύριακο γινόμαστε οι ήρωες των παιδιών στο γήπεδο, ενώ οι ήρωες είναι εκτός γηπέδου και παλεύουν καθημερινά. Γιατί να μην χρησιμοποιήσουμε αυτή τη δύναμη και για να χρησιμοποίησω τη φράση του Σάββα Κωφίδη που θαυμάζω πολύ: “Φανταστείτε ο Μέσι και ο Ρονάλντο αντί να διαφήμιζαν πατατάκια να μιλούσαν για τους βομβαρδισμούς στη Συρία”».

«Βάζουμε γκολ για τον Διονύση»: Σάλος με την διαφαινόμενη απάτη
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

17:28 - 17.11.2023

«Βάζουμε γκολ για τον Διονύση»: Σάλος με την διαφαινόμενη απάτη

Χαμός έχει γίνει με τον μικρό Διονύση, για τον οποίο ο ΠΣΑΠΠ ξεκίνησε έρανο προκειμένου να πάει στη Γερμανία να υποβληθεί σε επέμβαση, αφού πάσχει από καρκίνο στο κεντρικό οπτικό νεύρου του ματιού. Ωστόσο όπως φαίνεται αυτό το παιδί δεν υπήρξε ποτέ!

Δείτε όσα είπε ο Τσιλιανίδης: