Βράνιες και Τόσιτς παραλίγο να «πιαστούν» στα χέρια στο Βελιγράδι - Σκηνές «χάους» έξω από καφετέρια!

Όγκνιεν Βράνιες

i

©intime

Βράνιες και Τόσιτς παραλίγο να «πιαστούν» στα χέρια στο Βελιγράδι - Σκηνές «χάους» έξω από καφετέρια!

Κωνσταντίνος Ζήκος 15:50 - 04.10.2023 / Ανανεώθηκε: 16:00 - 04.10.2023

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες συνάντησε τυχαία τον Ντούσκο Τόσιστς με τον οποίο έχουν μια κόντρα κάποιων ετών και δημιούργησαν σκηνές «χάους» έξω από καφετέρια στο Βελιγράδι.

Όπως αναφέρει ο σερβικός τύπος, ο Όγκνιεν Βράνιες συνάντησε τυχαία τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Ντούσκο Τόσιτς σε καφετέρια στο Βελιγράδι. Οι δύο άντρες έχουν «ανοικτούς λογαριασμούς» εδώ και κάποια χρόνια και η τυχαία αυτή συνάντηση τους, δεν ήταν για καλό.

Ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ και νυν της Τσουκαρίτσκι, φέρεται να πλησίασε τον Τόσιτς σε κάποιο καφέ όπου βρίσκονταν αμφότεροι με διαφορετικές παρέες, εξαπολύοντας λεκτική επίθεση στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή . Μάλιστα, τον κάλεσε να βγει έξω από το μαγαζί για να λύσουν τις διαφορές τους. Ο Τόσιτς όμως, συμπεριφέρθηκε σαν να μην γνώριζε τον Βράνιες, αποφεύγοντας να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί του. 

Η κόντρα που έχουν, πηγάζει από τον ισχυρισμό του πρώην αμυντικού της ΑΕΚ, ότι ο Τόσιτς ήταν η αφορμή που δεν πραγματοποιήθηκε εν τέλει η μεταγραφή του στην Παρτίζαν, αλλά και η απομάκρυνση του από την Χατάισπορ της Τουρκίας. Ο Τόσιτς εκτελεί χρέη ατζέντη και ο Βόσνιος θεωρεί πως εκείνος «κρύβεται» πίσω από αυτές τις αποφάσεις. Φυσικά, υπάρχει και το ζήτημα της σχέσης του Βόσνιου με την Σέρβα τραγουδίστρια, Γελένα Καρλέουσα, που αποτελεί και πρώην σύζυγο του Τόσιτς.

Τι άλλαξε στην ΑΕΚ από την τελευταία συνάντηση με τον Άγιαξ και το εντός έδρας «παρελθόν» με ολλανδικές ομάδες
EUROPA LEAGUE

14:57 - 04.10.2023

Τι άλλαξε στην ΑΕΚ από την τελευταία συνάντηση με τον Άγιαξ και το εντός έδρας «παρελθόν» με ολλανδικές ομάδες

Η ΑΕΚ αναμένεται να υποδεχτεί τον Άγιαξ στη Νέα Φιλαδέλφεια και την Opap Arena, για τη 2η αγωνιστική του UEFA Europa League και το Sportal σας θυμίζει την τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων, αλλά και τα αποτελέσματα των «κιτρινόμαυρων» απέναντι σε ολλανδικές ομάδες σε ελληνικό έδαφος.

O 33χρονος αποτελεί φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Τσουκαρίτσκι, αφού αποχώρησε ως ελεύθερος από την Χατάισπορ. Στην τουρκική ομάδα, αγωνίστηκε σε μόλις 15 παιχνίδια, επιβεβαιώνοντας την... παράδοση που τον θέλει να μη μπορεί να «στεριώσει» σε μια ομάδα. Στην Τσουκαρίτσκι, έχει αγωνιστεί ήδη τρείς φορές.