Οι οπαδοί της Κορίνθιανς χτύπησαν παίκτη την ώρα που έκανε πάρτι

Οι οπαδοί της Κορίνθιανς χτύπησαν παίκτη την ώρα που έκανε πάρτι

Sportal newsroom 00:08 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 00:09 - 05.07.2023

Ξέφυγε η κατάσταση στην Κορίνθιανς, οπαδοί χτύπησαν τον ποδοσφαιριστή Λουάν.

Η κατάσταση στην Κορίνθιανς είναι τρομακτική.

Αποκλεισμένη από το Copa Libertadores, απέχει μόνο έναν βαθμό από τη ζώνη του υποβιβασμού στο Brasileirao και τώρα οι οπαδοί επιτέθηκαν και σε παίκτη. Οπαδοί επισκέφθηκαν τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Λουάν, τη στιγμή που ήταν σε εξέλιξη πάρτι που είχε διοργανώσει με φίλους και τον χτύπησαν.

Το επεισόδιο σημειώθηκε σε μοτέλ στη δυτική Ζώνη του Σαν Πάμπλο. Όπως αποδείχθηκε, ο Βραζιλιάνος παίκτης έκανε πάρτι όταν αιφνιδιάστηκε από την εισβολή και δέχθηκε χτυπήματα. Να σημειωθεί ότι λόγω των διάφορων τραυματισμών και της κακής σχέσης του με τον προπονητή, ο Λουάν δεν έχει αγωνιστεί στην Κορίνθιανς εδώ κι έναν χρόνο. Ο μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, αν και η συγκεκριμένη κατάσταση μπορεί να τον οδηγήσει σε λύση της σχέσης του με τη βραζιλιάνικη ομάδα.

Η Κορίνθιανς, πάντως, εξέδωσε ανακοίνωση μετά το επεισόδιο στην οποία αναφέρεται: «Η Κορίνθιανς δέχθηκε με θλίψη και αγανάκτηση την πληροφορία ότι ο αθλητής Λουάν δέχτηκε επίθεση από φερόμενους οπαδούς την Τρίτη στο Σάο Πάολο. Ο σύλλογος συνεχίζει να ερευνά τα γεγονότα και προσφέρει όλη την απαραίτητη υποστήριξη στον παίκτη, όπως έκανε πάντα από την άφιξή του το 2020.

Μετά από άλλη μια αηδιαστική περίπτωση βίας, η Κορίνθιανς λυπάται για την τρέχουσα στιγμή μισαλλοδοξίας που κυριαρχεί στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Τίποτα δεν δικαιολογεί τη δειλή επιθετικότητα που υπέστη ο αθλητής».

«Δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο», παράλληλα, ανέφερε ο Λουάν στο μήνυμνά του στα social media και το συνόδευσε με φωτογραφία, όπου φαίνονται αίματα στα ρούχα του.