Βρούτσης: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος αλλά οι πανέμορφες χθεσινοβραδινές εικόνες στον Πειραιά»

Γιάννης Βρούτσης

i

© Intime

Βρούτσης: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος αλλά οι πανέμορφες χθεσινοβραδινές εικόνες στον Πειραιά»

Ο αναπληρωτής υπουργού Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μετά τον τελικό του Uefa Super Cup.

Όπως είναι λογικό, ο τελικός του UEFA Super Cup ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας καθώς τράβηξε όλα τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων. Χιλιάδες οπαδοί από ολόκληρη την Ευρώπη ταξίδεψαν στην Ελλάδα με προορισμό το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να δουν μία σπουδαία αναμέτρηση, στην οποία αγωνίστηκαν αρκετοί σταρ.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα αναδείχθηκε υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης καθώς αποδείχθηκε πιο... εύστοχη. Συγκεκριμένα, στην κανονική διάρκεια η αντίπαλος της, Σεβίλλη, άντεξε (1-1), όμως το ίδιο δεν ίσχυε στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί μοιραίος ήταν ο Γκουντελί, ο οποίος αστόχησε στην τελευταία εκτέλεση της ομάδας του (5-4).

Για τις εικόνες γιορτής που διαδραματίστηκαν στο Φαληρικό γήπεδο μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media.

Το μήνυμα του μέσω της σελίδας του στα social media: «Η χθεσινή ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική γιορτή στο γήπεδο «Καραϊσκάκης» επανέφερε εμφατικά την Ελλάδα μας στο επίκεντρο της παγκόσμιας προσοχής/προβολής και την διαφήμισε στα δισεκατομμύρια των φιλάθλων του βασιλιά των σπορ σε κάθε γωνιά του πλανήτη Εκπληκτική ατμόσφαιρα, εξαιρετική η διοργάνωση του Σούπερ Καπ Μάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη, υποδειγματική η συνύπαρξη των Άγγλων, των Ισπανών και των Ελλήνων φιλάθλων (κάθε οπαδικής απόχρωσης) στις κερκίδες. Έτσι πρέπει να διεξάγεται κάθε ποδοσφαιρικός αγώνας. 

Επικός οπαδός σε Γκρίλις: «Έλα στον Ολυμπιακό ρε παιχτάρα - Τζάμπα μπύρες!» (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

11:23 - 17.08.2023

Επικός οπαδός σε Γκρίλις: «Έλα στον Ολυμπιακό ρε παιχτάρα - Τζάμπα μπύρες!» (vid)

Αμέσως μετά τη λήξη του τελικού Super Cup ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη, ένας οπαδός του Ολυμπιακού έγινε viral καθώς ζήτησε από τον Γκρίλις να πάρει μεταγραφή στην ομάδα του Πειραιά με... αντάλλαγμα τζάμπα μπύρες.

Με αγάπη και πάθος για την ομάδα που υποστηρίζει ο καθένας κι όχι με μίσος για εκείνη του εκάστοτε αντιπάλου. Και με αυτή τη φιλοσοφία εργαζόμαστε. Για να ξανασυμβεί στα γήπεδά μας, στις εγχώριες διοργανώσεις. Να απομονωθούν οι λίγοι παραβατικοί και να ξαναδοθεί ο χώρος στους πάρα πολλούς, ώστε να απολαμβάνουν τους αγώνες. Το ποδόσφαιρο είναι ψυχαγωγία, δεν είναι «πόλεμος». Το ποδόσφαιρο είναι οι πανέμορφες χθεσινοβραδυνές εικόνες στον Πειραιά. Τέτοιο ποδόσφαιρο θέλουμε, τέτοιο ποδόσφαιρο αξίζουμε!».