Η Άιντραχτ υπέταξε τη Χόφενχαϊμ των εννέα παικτών, «διπλό» της Φράιμπουργκ μέσα στο Μπόχουμ

Νίκες για Άιντραχτ και Φράιμπουργκ

i

© PrtScr

Η Άιντραχτ υπέταξε τη Χόφενχαϊμ των εννέα παικτών, «διπλό» της Φράιμπουργκ μέσα στο Μπόχουμ

Πάνος Κορομηλάς 20:24 - 10.03.2024

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στη Χόφενχαϊμ, όμως εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική ανισορροπία και έκανε την ανατροπή, επικρατώντας εν τέλει με 3-1. Νίκη και για τη Φράιμπουργκ με 2-1 επί της Μπόχουμ.

Νίκη που την καθιστά πλέον μεγάλο φαβορί για την έκτη θέση της Bundesliga πήρε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 3-1 επί της Χόφενχαϊμ. Η ομάδα του Τοπμόλερ δεν ξεκίνησε καλά, βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως ανέτρεψε τα δεδομένα και έφτασε έτσι τους 40 βαθμούς, έχοντας απόσταση επτά πόντων από την αντίπαλο της, που βρίσκεται μια θέση πίσω.

Στην αναμέτρηση που άνοιξε το πρόγραμμα της ημέρας για το γερμανικό πρωτάθλημα, η Φράιμπουργκ πέρασε με 2-1 από την έδρα της Μπόχουμ.

Δύο ομάδες με ίδιους στόχους μονομάχησαν στη Φρανκφούρτη, με τη Χόφενχαϊμ να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, προερχόμενη από δύο συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Ντόρτμουντ και Βέρντερ Βρέμης.

Ξεκίνησε καλά τον αγώνα μάλιστα και άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό με τον Μπρουκς.

Στο 23΄ όμως ο σκόρερ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν αυτή τη συγκυρία και αρχικά ισοφάρισαν με τον Κοχ, ενώ στο δεύτερο μέρος «πάτησαν γκάζι» για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Ντίνα Εμπίμπε έκανε την ολική ανατροπή στο 50ο λεπτό και ο Γκέτσε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 64'. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τους φιλοξενούμενους στη συνέχεια, με τον Κάμπακ να δέχεται τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να παίρνει τον δρόμο για τα αποδυτήρια, αφήνοντας την ομάδα του με εννέα παίκτες.

Μπόχουμ - Φράιμπουργκ 1-2

Νωρίτερα, η Φράιμπουργκ πήρε σημαντικό διπλό στην έδρα της Μπόχουμ με 1-2 και επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Ισορροπημένο το πρώτο μέρος ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπάλας, δίχως όμως σημαντικές ευκαιρίες.

Ο Έγκεσταϊν άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 36ο λεπτό. Τρία λεπτά αργότερα, οι παίκτες της Μπόχουμ διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι, το οποίο δεν υπέδειξε ο διαιτητής.

Στην τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου, έφτασαν κοντά στην ισοφάριση με κεφαλιά του Στόγκερ, που πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι.

Ο Γκρέγκοριτς διεύρυνε το προβάδισμα της ομάδας του στο 53', όμως δέκα λεπτά μετά η Μπόχουμ μείωσε με τον Όρντετς και ξαναμπήκε στο παιχνίδι.

Πίεσε προς το φινάλε του παιχνιδιού, είχε κάποιες καλές ευκαιρίες να φτάσει στην ισοφάριση, όμως ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί στην τρίτη διαδοχική ήττα.

Αντίθετα, η ομάδα του Γιακίροβιτς επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και παραμένει στην όγδοη θέση με 33 βαθμούς.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 25ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 26ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ