Το ιστορικό ρεκόρ του Χάρι Κέιν με την Μπάγερν: Δεν έχει συμβεί εδώ και 20 χρόνια!

Χάρι Κέιν

i

PrtScr

Το ιστορικό ρεκόρ του Χάρι Κέιν με την Μπάγερν: Δεν έχει συμβεί εδώ και 20 χρόνια!

Κώστας Τόπας 08:48 - 10.03.2024

Ο Χάρι Κέιν σημείωσε χατ-τρικ στη νίκη 8-1 επί της Μάιντς και κατάφερε να σπάσει ένα ιστορικό ρεκόρ που κρατούσε τα τελευταία 20 χρόνια!

Συνεχίζει να σπάει ρεκόρ ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου στην Bundesliga. Ο Άγγλος επιθετικός σημείωσε χατ-τρικ αυτό το Σάββατο στην εμφατική νίκη με 8-1 επί τη Μάιντς και με αυτά τα γκολ ανεβάζει το σύνολο του στα 30 μέχρι στιγμής στο γερμανικό πρωτάθλημα, έχοντας παίξει 25 αγώνες μέχρι σήμερα. Πέρα όμως από αυτό το ρεκόρ, αυτό το Σάββατο (09/03) κατάφερε να φτάσει σε ένα ορόσημο που δεν είχε συμβεί για 20 χρόνια.

Μέχρι στιγμής φέτος, ο Χάρι Κέιν έχει πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ σε συνολικά οκτώ διαφορετικά παιχνίδια και κανείς δεν έχει πετύχει κάτι τέτοιο στην πρώτη του σεζόν στην Bundesliga από τότε που ο θρυλικός Τόνι Πόλστερ το έκανε με την Κολωνία το 1993-94. Πριν από τον Αυστριακό που έπαιξε σε ισπανικές ομάδες όπως η Σεβίλλη, η Λογκρονιές και η Ράγιο Βαγιεκάνο, πρέπει να επιστρέψουμε στη σεζόν 1963-64 για να βρούμε έναν παίκτη που, στο ντεμπούτο του στην Bundesliga, σκόραρε τουλάχιστον δύο γκολ σε οκτώ διαφορετικά παιχνίδια. Ήταν ο Φριντέλμ Κονιέτσκα με τον Ούβε Ζέελερ.

Αυτό που φαίνεται πέρα ​​από κάθε αμφιβολία είναι ότι ο Χάρι Κέιν θα καταλήξει να κερδίσει το τρόπαιο του πρώτου σκόρερ της Bundesliga αυτή τη σεζόν. Έχει ήδη 30 γκολ με μέσο όρο περισσότερα από ένα γκολ ανά παιχνίδι, και ο πιο άμεσος επόμενος είναι ο Σερού Γκιρασί ​από τη Στουτγάρδη, ο οποίος έχει... μόνο 21.