Ισόπαλες Χάιντενχαϊμ και Μπόχουμ - Γκέλα για τη Χόφενχαϊμ

Ισόπαλες Χάιντενχαϊμ και Μπόχουμ - Γκέλα για τη Χόφενχαϊμ

Ιάσονας Τσίλης 22:37 - 26.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:43 - 26.11.2023

Χάιντεχάιμ και Μπόχουμ έμειναν στο μηδέν και παρέμειναν λίγο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν κατάφερε να νικήσει τη Μάιντς η Χόφενχαϊμ και έχασε ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τις πρώτες θέσεις.

Δύο παιχνίδια είχε σήμερα (26/11) το πρόγραμμα της Bundesliga. Αμφότερα έληξαν ισόπαλα.

Χάιντενχαϊμ - Μπόχουμ 0-0

Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις Χάιντενχαϊμ και Μπόχουμ ήρθαν ισόπαλες 0-0.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ φτωχό και δεν είχε κάποια αξιόλογη φάση. Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 53' με τον Όστερχατζ να μη μπορεί να σκοράρει μέσα στην περιοχή, εντυπωσιακή η επέμβαση του Μίλερ,

Πέντε λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά της Χάιντενχαϊμ να απειλήσει, με τον Ρίμαν όμως, να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του Κλάιντινστ.

Στο 61', ήταν σειρά του Μίλερ ξανά να σώσει τους γηπεδούχος, αφού πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση στο σουτ του Μπερνάρντο.

Οι δύο ομάδες είχαν από μια σημαντική φάση μέχρι το φινάλε, όμως δεν άλλαξε κάτι και το 0-0 ήταν το τελικό σκορ, με τις δύο ομάδες να μένουν οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Χόφενχαϊμ - Μάιντς 1-1

Η Χόφενχαϊμ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μάιντς, μένοντας στο 1-1 και χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την πρώτη πεντάδα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 39' με γκολ του Ρίχτερ, έπειτα από λάθος της άμυνας της Χόφενχαϊμ.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 48', με τον Σκοβ, να εκμεταλλεύεται την ωραία σέντρα του Καντεμπάρεκ και να τελειώνει άψογα τη φάση για το 1-1.

Υψηλής επικινδυνότητας το ματς Άιντραχτ Φρανκφούρτης – ΠΑΟΚ: Περισσότεροι από 100 τραυματίες στα σοβαρά επεισόδια στο ματς με τη Στουργκάρδη
CONFERENCE LEAGUE

18:02 - 26.11.2023

Υψηλής επικινδυνότητας το ματς Άιντραχτ Φρανκφούρτης – ΠΑΟΚ: Περισσότεροι από 100 τραυματίες στα σοβαρά επεισόδια στο ματς με τη Στουργκάρδη

Συναγερμός στη γερμανική αστυνομία για τον αγώνα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Πέμπτη μετά τις ταραχές στο ματς με τη Στουτγκάρδη, στο οποίο τραυματίστηκαν περισσότεροι από 100 οπαδοί.

Η Μάιντς ήταν αυτή που έφτασε πιο κοντά στο δεύτερο γκολ, έχοντας μάλιστα και δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Ρίχτερ στο 87'. Με αυτή την ισοπαλία η Μάιντς ανέβηκε στους οκτώ βαθμούς, ωστόσο παρέμεινε στις θέσεις του υποβιβασμού.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (13ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Sportal Sunday Live για το Παναθηναϊκός - Άρης και είδηση για Πετρούσεφ και Ολυμπιακό