Στην τρίτη θέση η Στουτγκάρδη - Φουλάρει για Champions League

Στην τρίτη θέση η Στουτγκάρδη - Φουλάρει για Champions League

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:14 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:16 - 02.12.2023

Η Στουτγκάρδη νίκησε 2-0 τη Βέρντερ Βρέμης κι ανέβηκε στην τρίτη θέση.

Η Στουτγκάρδη δείχνει ικανή να παίξει στο επόμενο Champions League.

Με πρωταγωνιστές τους Ουντάβ και Γκιρασί νίκησε με 2-0 τη Βέρντερ Βρέμης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Bundesliga και πλησίασε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, συνεχίζοντας να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της.

Ο Ουντάβ στο 17’ άνοιξε το σκορ και στο 75’ ο Γκιρασί με πέναλτι σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

Νωρίτερα, νίκησαν επίσης οι γηπεδούχοι. Σε τρία ματς οι οικοδεσπότες πέτυχαν ισάριθμες νίκες. Πιο σημαντική αυτή που πέτυχε η Λειψία επί της νεοφώτιστης Χαϊντενχάιμ. Οι «ταύροι» νίκησαν 2-1 και μπήκαν στην τετράδα.

Στο 29’ ο Οπεντά με πέναλτι έκανε το 1-0 και στο 44’ ο Πόουλσεν σημείωσε το 2-0. Στο 45’+2’ μείωσαν με τον Γκίμπερ οι φιλοξενούμενοι, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι περισσότερο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Στην αναμέτρηση Γκλάντμπαχ – Χοφενχάιμ, οι γηπεδούχοι επικράτησαν με το ίδιο σκορ. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 58’ ο Πλέα έκανε το 1-0, στο 60’ ο Βέγκχορστ ισοφάρισε, αλλά στο 80’ ο Ενγκουμού έγραψε το τελικό 2-1.

Στο παιχνίδι Μπόχουμ – Βόλφσμπουργκ το 1-0 έγινε στο 19’ με τον Οστεχνάγκε. Στο 39’ ο Μπερνάρντο πέτυχε το 2-0 και στο 45’+’1 ο Σβάνμπεργκ μείωσε σε 2-1. Στο 87’, ωστόσο, ο Αντβί-Ατζέι σφράγισε τη νίκη της Μπόχουμε με σκορ 3-1.

Να σημειωθεί πως αναβλήθηκε λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης στη Βαυαρία το προγραμματισμένο για σήμερα ματς της Μπάγερν Μονάχου με τη Ουνιόν Βερολίνου στο «Allianz Arena».

Η διοίκηση της πρωταθλήτριας Γερμανίας ανακοίνωσε πως «λόγω της χιονόπτωσης και μετά από συνενόηση με τα όργανα της λίγκας, αλλά και τις αρχές της πόλης αποφασίσαμε την αναβολή του ματς».