Η Στουτγκάρδη αγοράζει τον Στεργίου με δύο εκατ. ευρώ και θα τον έχει στο Champions League!

Η Στουτγκάρδη αγοράζει τον Στεργίου με δύο εκατ. ευρώ και θα τον έχει στο Champions League!

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:28 - 13.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:48 - 29.05.2024

Τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι είναι οριστική η απόφαση της Στουτγκάρδης ν' αγοράσει τον Έλληνα αμυντικό Λεωνίδα Στεργίου.

Η Στουτγκάρδη έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από τον Λεωνίδα Στεργίου και τον κάνει δικό της με πολυετές συμβόλαιο.

Τα γερμανικά ΜΜΕ, αλλά και ο Ιταλός ρεπόρτερ Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρουν ότι η γερμανική ομάδα, η οποία τη νέα σεζόν θα παίζει στο Champions League, αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς για τον ομογενή Λεωνίδα Στεργίου!

Ο 22χρονος (3/3/2002) αμυντικός, με ύψος 1,81, ο οποίος παίζει στόπερ, αλλά και δεξί μπακ ήταν δανεικός από την ελβετική Σεντ Γκάλεν στη Στουτγκάρδη.

Την τρέχουσα σεζόν ο Στεργίου, ο οποίος είναι βασικό στέλεχος της Ελβετίας Κ21 με 24 συμμετοχές και ένα γκολ μέτρησε 15 ματς στο πρωτάθλημα (541 λεπτά) και τρία παιχνίδια στο Κύπελλο και είχε ένα γκολ. Το σημείωσε, μάλιστα, κόντρα στη Μπάγερν!

Η οψιόν αγοράς του από τη Σεντ Γκάλεν, από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του (γεννήθηκε στην Ελβετία) ορίστηκε στα δύο εκατ. ευρώ και ο νεαρός παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο με τους Γερμανούς έως το 2028! Είναι ξεκάθαρο ότι η Στουτγκάρδη θέλει να τον «δέσει» για πολλά χρόνια.

Στη Σεντ Γκάλεν, αν και είναι μικρός σε ηλικία είχε μετρήσει ήδη 153 αγώνες σε επαγγελματικό επίπεδο με 1 γκολ και 2 ασίστ, πριν κάνει το μεγάλο βήμα σε σύλλογο της Bundesliga.