Νέα γκέλα για την Ντόρτμουντ - Ισόπαλη ματσάρα ανάμεσα σε Χόφενχαϊμ και Ντάρμσταντ

Νέα γκέλα για την Ντόρτμουντ - Ισόπαλη ματσάρα ανάμεσα σε Χόφενχαϊμ και Ντάρμσταντ

Δημήτρης Χούπης 23:29 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 23:32 - 19.12.2023

Η Ντόρτμουντ δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε τώρα φέρνοντας ισοπαλία 1-1 με τη Μάιντς, την ίδια ώρα που Χόφενχαϊμ και Ντάρμσταντ «χάρισαν» μια ματσάρα χωρίς νικητή αφού το παιχνίδι ήρθε ισόπαλο 3-3.

Η Ντόρτμουντ για τέταρτο σερί παιχνίδι δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη, αφού ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Μάιντς για τη 16η αγωνιστική της Bundesliga

Στο πρώτο μέρος οι Βεστφαλοί ήταν καλύτεροι και επιβραβεύτηκαν από το γεγονός ότι άνοιξαν το σκορ στο 29ο λεπτό. Ο Γιούλιαν Μπραντ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Δύο λεπτά μετά ο Ζάμπιτσερ με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. 

Παρόλα αυτά η Μάιντς ισοφάρισε κόντρα στη ροή του αγώνα. Ο Σεπ Φαν ντεν Μπεργκ πήδηξε πιο ψηλά από όλους μετά από κόρνερ του Μουένε και έκανε το 1-1. 

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερες τελικές, αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Κομπέλ. Από την άλλη η ομάδα του Τέρζιτς είχε ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία. 

Χόφενχαϊμ - Ντάρμσταντ 

Χωρίς νικητή τελείωσε η ματσάρα ανάμεσα σε Χόφενχαϊμ και Ντάρμσταντ αφού ο αγώνας έληξε ισόπαλος 3-3. 

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Κράμαριτς στο 14ο λεπτό, αλλά εννέα λεπτά μετά ο Πφάιερ ισοφάρισε για την Ντάρμσταντ. Στο 28' όμως η Χόφενχαϊμ μπήκε και πάλι μπροστά στο σκορ με τον Μπεμπού, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και πάλι απάντηση με τον Σκάρκε, ο οποίος μετά από ασίστ του Πφάιερ έκανε το 2-2. Ωστόσο η Χόφενχαϊμ δεν το άφησε έτσι και με γκολ του Μπεμπού έκανε το 3-2. Η Ντάρμσταντ βρήκε όμως για τρίτη φορά απάντηση στο 86ο λεπτό με τον Σάρκε ο οποίος έβαλε το δεύτερο προσωπικό του γκολ. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ