Γιατί ο Κιλιάν Εμπαπέ έφυγε έξαλλος από το γήπεδο παρά την πρόκριση της Παρί

Γιατί ο Κιλιάν Εμπαπέ έφυγε έξαλλος από το γήπεδο παρά την πρόκριση της Παρί

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:52 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:36 - 14.12.2023

Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να πήρε την πρόκριση για τους «16» του Champions League, όμως ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν έξαλλος μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν καρδιοχτύπησε, όμως πήρε την πρόκριση για τους 16 του Champions League. Ήρθε ισόπαλη 1-1 στο «Signal Iduna Park» απέναντι στην Ντόρτμουντ, η οποία έπαιζε μονάχα για την πρωτιά στον όμιλο, και τερμάτισε στην δεύτερη θέση πάνω από τη Μίλαν και τη Νιούκαστλ.

Τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά για τους Παριζιάνους, καθώς ολοκλήρωσαν τον όμιλο ισόβαθμοι με τους «ροσονέρι» (υπερτερεί η Παρί). Μάλιστα, σε περίπτωση που η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έχανε στη Βεστφαλία, τότε θα έμενε εκτός της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ένα σενάριο το οποίο απέφυγε.

Ο Καρίμ Αντεγέμι ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 51ο λεπτό για τους γηπεδούχους, με τον Γουαρέν Ζαΐρ Εμερί να φέρνει την ισορροπία στο παιχνίδι πέντε λεπτά αργότερα για το 1-1. 

Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να πήρε την πρόκριση για τους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όμως ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν έξαλλος μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού.   

Ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, Λουίς Ενρίκε, σχολίασε τη συμπεριφορά του Εμπαπέ μετά τον αγώνα του Champions League με την Ντόρτμουντ. Όπως είπε ο Ισπανός τεχνικός, θεωρεί φυσιολογική αυτή του είδους τη συμπεριφορά. «Οι παίκτες απογοητεύονται, ειδικά όταν η ομάδα είχε αρκετές καθαρές ευκαιρίες για γκολ. 

Εγώ ο ίδιος πάντα παρεμβαίνω, λέγοντάς τους ότι η ομάδα θα κερδίσει ακόμα, αλλά χωρίς υπερβολικούς κινδύνους. Το κύριο πράγμα είναι να αξιολογήσετε την κατάσταση αφού εξαφανιστούν τα συναισθήματα. Θα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι που η φάση των ομίλων πήγε καλά, ειδικά αν αναλογιστούμε τη δυσκολία του ομίλου», είπε. 

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!