H στιγμή που ο Χακίμι κάνει νόημα στους συμπαίκτες του να σταματήσουν και ο Εμπαπέ... αρπάζεται (pics)

Ο Χακίμι λέει... στοπ και ο Εμπαπέ αντιδρά έντονα

H στιγμή που ο Χακίμι κάνει νόημα στους συμπαίκτες του να σταματήσουν και ο Εμπαπέ... αρπάζεται (pics)

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:22 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:39 - 14.12.2023

Η εντολή του Λουίς Ενρίκε, η... μεταφορά του Χακίμι προς τους συμπαίκτες του και η αντίδραση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Έξαλλος ο Κιλιάν Εμπαπέ μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Ντόρτμουντ. Τον... τσάκωσε η κάμερα μάλιστα να αποχωρεί βρίζοντας, παρά το γεγονός πως η ομάδα του έφυγε από τη Βεστφαλία έχοντας στις αποσκευές της αυτό που ήθελε. Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Μια πρόκριση που ήρθε μέσω ισοπαλίας, αφού την ίδια ώρα η Μίλαν κέρδιζε μέσα στο Νιούκαστλ. Και στην ισοβαθμία με τους Ιταλούς, οι Παριζιάνοι ήταν αυτοί που έπαιρναν την πρόκριση για την επόμενη φάση. Όμως ο Εμπαπέ θέλει πάντα να κερδίζει και η εντολή που ήρθε λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών από τον πάγκο και την οποία μετέφερε ο Χακίμι στους συμπαίκτες του δεν άρεσε καθόλου στον Γάλλο σούπερ σταρ.

Η απίστευτη ιστορία του Μίκα Χάμιλτον: Από ballboy, σκόρερ στο Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

09:24 - 14.12.2023

Η απίστευτη ιστορία του Μίκα Χάμιλτον: Από ballboy, σκόρερ στο Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι (vid)

Ο Μίκα Χάμιλτον έκλεψε τις εντυπώσεις στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τον Ερυθρό Αστέρα και έζησε μια στιγμή βγαλμένη από τις εφηβικές φαντασιώσεις του.

Με συμπληρωμένα 88 λεπτά αγώνα στο Ντόρτμουντ και το σκορ στο 1-1, οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν ενημερώθηκαν ότι η Μίλαν είχε πετύχει δεύτερο γκολ στο Νιούκαστλ. Κάτι που σήμαινε πως στους πρωταθλητές Γαλλίας αρκούσε ο βαθμός. Ο Λουίς Ενρίκε δε θέλησε να πάρει άλλα ρίσκα η ομάδα του, αφού όλα κρέμονταν από μία κλωστή. Αν δεχόταν γκολ θα έμενε εκτός συνέχειας.

Η στιγμή που... αρπάχτηκαν Χακίμι - Εμπαπέ

Σηκώθηκε από τον πάγκο και ενημέρωσε τον Χακίμι που ήταν πιο κοντά του πως η ομάδα του είχε εκείνη τη στιγμή σκορ πρόκρισης. Ο Μαροκινός με τη σειρά του ανέλαβε τον ρόλο να το μεταφέρει στους συμπαίκτες του, αλλά ο Εμπαπέ διαφώνησε ανοιχτά μαζί του.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, ο Χακίμι κάνει νόημα στους συμπαίκτες του να... ηρεμήσουν και να μην αναζητούν το γκολ με την ίδια θέληση που το έκαναν μέχρι εκείνη τη στιγμή. Πλησίασε μάλιστα κάποιους απ' αυτούς προκειμένου να το δείξει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο. Αλλά όταν το έκανε προς τον Εμπαπέ, ο τελευταίος... αρπάχτηκε.

Ο Γάλλος ήταν ξεκάθαρο πως ήθελε από την ομάδα του να πάει για τη νίκη και διαφώνησε ανοιχτά με την εντολή του πάγκου, την οποία μετέφερε ο Χακίμι στους υπόλοιπους. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι χαρακτηριστικές.

Δείτε τις φωτογραφίες

Η βαθμολογία στον έκτο όμιλο

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!