«Καθάρισε» την Κρίσταλ Πάλας η Γιουνάιτεντ - Τεράστια ανατροπή και πρόκριση της Ίπσουιτς κόντρα στη Γουλβς

Κασεμίρο

i

©glomex

«Καθάρισε» την Κρίσταλ Πάλας η Γιουνάιτεντ - Τεράστια ανατροπή και πρόκριση της Ίπσουιτς κόντρα στη Γουλβς

Κώστας Τσιακλής 23:55 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:59 - 27.09.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-0 της Κρίσταλ Πάλας και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Carabao Cup. Απίθανη ανατροπή και πρόκριση της Ίπσουιτς κόντρα στη Γουλβς.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε εύκολα με 3-0 της Κρίσταλ Πάλας και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του EFL Carabao Cup. Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει η τεράστια ανατροπή της Ίπσουιτς επί της Γουλβς (έχανε 0-2 και νίκησε με 3-2) και η πρόκριση της Έξετερ σε βάρος της Λούτον (2-0).

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ στην πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς. Στο 21' η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ συνεργάστηκε όμορφα, ο Ντιόγκο Νταλότ γύρισε τη μπάλα στο πέναλτι και ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο έκανε το 1-0. Στο 24' ο Νταλότ μπήκε με αξιώσεις στην περιοχή και έκανε ένα σουτ όμως ο Σαμ Τζόνστον ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε τη μπάλα.

Δύο λεπτά αργότερα ο Φακούντο Πελίστρι βρέθηκε απέναντι στον Τζόνστον όμως ο Ρίτσαρντς σταμάτησε το πλασέ του με εξαιρετικό τάκλιν. Από το κόρνερ που ακολούθησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε το 2-0 με κεφαλιά του Κασεμίρο. Οι «κόκκινοι διαβόλοι» μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και καθάρισαν το παιχνίδι με το ωραίο πλασέ του Αντονί Μαρσιάλ στο 55'.

Στη συνέχεια του αγώνα οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να αλλάξουν το σκορ όμως το 3-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε το εισιτήριο για τον 4ο γύρο της διοργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά το Σάββατο (30/09) για την Premier League.

Στα υπόλοιπα ματς ξεχωρίζει η τεράστια ανατροπή της Ίπσουιτς σε βάρος της Γουλβς. Οι «λύκοι» προηγήθηκαν με 0-2 το 15' χάρη σε τέρματα των Χουάνγκ Χι Τσαν και Τότι Γκόμες. Η Ίπσουιτς έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Τα τέρματα πέτυχαν οι Ομάρι Χάντσινσον και Φρέντι Λατάμπο στο 28ο και στο 39' αντίστοιχα. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή με γκολ του Τζακ Τέιλορ στο 58'.

Μεγάλη πρόκριση και για την Έξετερ που επικράτησε με 1-0 της Λούτον που αγωνίζεται στην Premier League. Το χρυσό γκολ πέτυχε ο Ντιμίτρι Μίτσελ στο 83' της αναμέτρησης. Αξίζει να σημειωθεί πως πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς: 

Μπράντφορντ 0-2 Μίντλεσμπρο

Έξετερ 1-0 Λούτον

Ίπσουιτς 3-2 Γουλβς

Μάνσφιλντ 2-2 (3-1 πεν.) Πίτερμπορο

Πορτ Βέιλ 2-1 Σάτον

Σάλφορντ 0-4 Μπέρνλι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-0 Κρίσταλ Πάλας

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (27/09): 

21:45 Άστον Βίλα - Έβερτον 

21:45 Μπλάκμπερν - Κάρντιφ

21:45 Μπόρνμουθ - Στόουκ

21:45 Μπρέντφορντ - Άρσεναλ

21:45 Τσέλσι - Μπράιτον

21:45 Φούλαμ - Νόριτς

21:45 Λίνκολν - Γουέστ Χαμ

Διοργάνωσε μπάρμπεκιου για τους ποδοσφαιριστές του και τις οικογένειες τους ο Τεν Χαχ
PREMIER LEAGUE

19:08 - 26.09.2023

Διοργάνωσε μπάρμπεκιου για τους ποδοσφαιριστές του και τις οικογένειες τους ο Τεν Χαχ

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, διοργάνωσε μπάρμπεκιου στο προπονητικό κέντρο των «κόκκινων διαβόλων». Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και οι οικογένειες τους.

21:45 Λίβερπουλ - Λέστερ

22:00 Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Σίτι