Διοργάνωσε μπάρμπεκιου για τους ποδοσφαιριστές του και τις οικογένειες τους ο Τεν Χαχ

Έρικ Τεν Χαχ

i

PrtScr

Διοργάνωσε μπάρμπεκιου για τους ποδοσφαιριστές του και τις οικογένειες τους ο Τεν Χαχ

Κώστας Τσιακλής 19:08 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:18 - 26.09.2023

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, διοργάνωσε μπάρμπεκιου στο προπονητικό κέντρο των «κόκκινων διαβόλων». Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και οι οικογένειες τους.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, φέρεται να διοργάνωσε μπάρμπεκιου την περασμένη Κυριακή με καλεσμένους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τις οικογένειες τους. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή χρονιά αφού έχει ηττηθεί ήδη τρεις φορές στην Premier League (από Τότεναμ, Άρσεναλ και Μπράιτον) ενώ έχασε και από τη Μπάγερν Μονάχου με 4-3 στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.  

Ο Έρικ Τεν Χαχ ψάχνει τον τρόπο να ανατρέψει την υπάρχων κατάσταση και την Κυριακή (24/06) διοργάνωσε ένα μπάρμπεκιου στο προπονητικό κέντρο του Κάρινγκτον. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές των «κόκκινων διαβόλων», όσο και οι οικογένειες τους. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Daily Mail ο Ολλανδός τεχνικός ευχαρίστησε το προσωπικό του συλλόγου αλλά και τα μέλη της οικογένειας των παικτών για τη στήριξη και τις θυσίες που κάνουν προκειμένου να διατηρούνται στα καλύτερα τους οι άσοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Επίσης στο χώρο υπήρχαν και διάφορες δραστηριότητες για τα μικρά παιδιά όπως ένα φουσκωτό κάστρο, διασκεδαστές αλλά και face-painting. Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκέντρωση φαίνεται να είχε κανονιστεί μερικές εβδομάδες πριν (έπειτα από μια εξίσου δημοφιλή εκδήλωση στο Όλντ Τράφορντ ον περασμένο μήνα) και δεν είχε να κάνει με τη νίκη κόντρα στη Μπέρνλι, η οποία προφανώς θα δημιούργησε ένα θετικό κλίμα στη συγκέντρωση. 

Ολική διάλυση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι παίκτες καλούν τον Σάντσο να ζητήσει συγνώμη από τον Τεν Χαχ
PREMIER LEAGUE

12:35 - 26.09.2023

Ολική διάλυση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι παίκτες καλούν τον Σάντσο να ζητήσει συγνώμη από τον Τεν Χαχ

Συνεχίζεται το χάος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οι συμπαίκτες του Τζέιντον Σάντσο παροτρύνουν τον Άγγλο μεσοεπιθετικό να ζητήσει συγγνώμη από τον Έρικ Τεν Χαχ για να επιστρέψει ξανά στην ομάδα.

Για την ώρα παραμένει άγνωστο το αν ο Τζέιντον Σάντσο ήταν παρών στο μπάρμπεκιου. Όπως είναι γνωστό οι σχέσεις του Άγγλου εξτρέμ με τον Τεν Χαχ δεν είναι καθόλου καλές. Ο Ολλανδός προπονητής είχε αναφέρει δημόσια ότι ο Σάντσο δεν προπονείται σε υψηλό επίπεδο, με τον 23χρονο φυσικά να το διαψεύδει. Οι σχέσεις των δύο έχουν φτάσει στο απροχώρητο και εδώ και καιρό ο Σάντσο είναι αναγκασμένος να προπονείται μόνος του αφού δεν δείχνει διατεθειμένος να ζητήσει συγγνώμη από τον προπονητή του για τη στάση του, παρά τις προσπάθειες ορισμένων παικτών να τον μεταπείσουν.