Ολική διάλυση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι παίκτες καλούν τον Σάντσο να ζητήσει συγνώμη από τον Τεν Χαχ

Τζέιντον Σάντσο

i

PrtScr

Ολική διάλυση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι παίκτες καλούν τον Σάντσο να ζητήσει συγνώμη από τον Τεν Χαχ

Κώστας Τόπας 12:35 - 26.09.2023

Συνεχίζεται το χάος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οι συμπαίκτες του Τζέιντον Σάντσο παροτρύνουν τον Άγγλο μεσοεπιθετικό να ζητήσει συγγνώμη από τον Έρικ Τεν Χαχ για να επιστρέψει ξανά στην ομάδα.

Οι εχθροπραξίες αυξάνονται στη σύγκρουση μεταξύ Τζέιντον Σάντσο και Έρικ Τεν Χαχ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει απομακρύνει εντελώς τον ποδοσφαιριστή, απαγορεύοντάς του να χρησιμοποιεί ακόμα τις εγκαταστάσεις της πρώτης ομάδας, συμπεριλαμβανομένης του εστιατορίου που διαθέτει το προπονητικό κέντρο.

Από τότε που ξέσπασε ο «πόλεμος» μεταξύ των δύο, ο σύλλογος αποφάσισε να εξορίσει τον Άγγλο από την πρώτη ομάδα. Προπονείται μόνος του και πλέον, επιπλέον, θα πρέπει να βρίσκεται με τους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Κάρινγκτον. Ενώ όλοι οι συμπαίκτες του δειπνούν μαζί, ο Σάντσο θα πρέπει να το κάνει με την ομάδα κάτω των 23 ετών.

Ο Βρετανός δεν θα επανέλθει στην καθημερινότητα της πρώτης ομάδας μέχρι να ζητήσει συγγνώμη από τον Έρικ Τεν Χαχ, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες από βρετανικά ΜΜΕ σε επαφή με το περιβάλλον του, δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος να κάνει αυτή τη στιγμή. Ο πρώην παίκτης της Ντόρτμουντ συνεχίζει να είναι θυμωμένος για τα λόγια του Τεν Χαχ μετά τον αγώνα με την Άρσεναλ στο οποίο δικαιολόγησε την περιορισμένη παρουσία του στην ομάδα λόγω της κακής του απόδοσης στις προπονήσεις.

Πλέον, οι υπόλοιποι παίκτες των «κόκκινων διαβόλων» προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα, με πρωτεργάτες τους Μάρκους Ράσφορντ, Χάρι Μαγκουάιρ και Λουκ Σο, οι οποίοι μάλιστα ζήτησαν από τον Άγγλο εξτρέμ να υποχωρήσει, ζητώντας συγγνώμη από τον προπονητή του. Κι αυτό διότι πιστεύουν ότι είναι ο μόνος τρόπος για να τελειώσει η ένταση...