Επιστρέφουν Μαγκουάιρ και Μάουντ

Χάρι Μαγκουάιρ

Επιστρέφουν Μαγκουάιρ και Μάουντ

Μαρία Δαλιάνη • 15:23 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Ευχάριστα είναι τα νέα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού ο Έρικ Τεν Χαγ θα έχει κανονικά στην διάθεση του τους Χάρι Μαγκουάιρ και Μέισον Μάουντ για την αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας (26/09, 22:00)

Ο Χάρι Μαγκουάιρ και ο Μέισον Μάουντ αναμένεται να επιστρέψουν και να συμπεριληφθούν στα πλάνα του Ολλανδού τεχνικού για τον αγώνα της Τρίτης (26/09) με την Κρίσταλ Πάλας για την φάση των «32» του League Cup Αγγλίας.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ είχε τραυματιστεί στην προπόνηση της Τρίτης (18/09) και δεν είχε καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του ούτε στο παιχνίδι με την Μπάγερν για τους ομίλους του Champions League ούτε στο Σαββατιάτικο (23/09) παιχνίδι με την Μπέρνλι για την Premier League.

Ωστόσο, ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ολλανδό τεχνικό καθώς, ο Άγγλος διεθνής αναμένεται να δώσει το παρών στην αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας.

Άλλος ένας παίκτης όμως αναμένεται να επιστρέψει με τον Μέισον Μάουντ ένα μήνα μετά τον τραυματισμό του να συμπεριλαμβάνεται και πάλι στα πλάνα του Τεν Χαγ. Ο 24χρονος επιθετικός μέσος είχε τραυματιστεί στην ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Τότεναμ με 2-0 στις 19 Αυγούστου και την προηγούμενη εβδομάδα κατάφερε να επιστρέψει στις προπονήσεις

Κατά την απουσία των δύο παικτών η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε σε Champions League και πρωτάθλημα.