Σόου της Πόρτο μέσα στην Αμβέρσα και ανατροπή με σούπερ Εβανίλσον!

Σόου της Πόρτο μέσα στην Αμβέρσα και ανατροπή με σούπερ Εβανίλσον!

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:57 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:38 - 26.10.2023

Με ένα μαγικό δεύτερο ημίχρονο, η Πόρτο κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ (1-0) του ημιχρόνου και με εκπληκτική ανατροπή πήρε τη νίκη στην Αμβέρσα επί της Αντβέρπ (1-4), αποκτώντας σαφές προβάδισμα για τη 2η θέση.

Αν και στο πρώτο ημίχρονο ζορίστηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό, η Πόρτο κατάφερε όχι μόνο να… τουμπάρει την Αντβέρπ, αλλά μπόρεσε να πανηγυρίσει έναν μεγάλο θρίαμβο μέσα στην Αμβέρσα με το επιβλητικό 4-1!

Το έργο της ομάδας του Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν ήταν απλή υπόθεση, αλλά φρόντισε να τη μετατρέψει σε τέτοια μόλις από το πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Εβανίλσον, που πέτυχε χατ-τρικ και φυσικά πραγματοποίησε μια βραδιά καριέρας.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο ημίχρονο η Πόρτο ήταν αυτή που είχε τις ευκαιρίες και ήταν ανώτερη σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 37’ ο Γιουσούφ κατάφερε να ανοίξει το σκορ σκορπώντας ενθουσιασμό στο «Bosuilstadion». Όλα άρχισαν από ένα λάθος στη μεσαία γραμμή και έπειτα από μεγάλη σύγχυση στην περιοχή των «δράκων», ο Γιουσούφ με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Προφανώς, οι φωνές του Σέρτζιο Κονσεϊσάο στο ημίχρονο έπιασαν τόπο…

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Πόρτο έκλεψε την μπάλα από τους παίκτες της Αντβέρπ και με μια γρήγορη αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Εβανίλσον, που όντας και τυχερός αφού η μπάλα κόντραρε ισοφάρισε σε 1-1.

Η Αντβέρπ πλέον τα είχε χαμένα από το γεγονός ότι το πλάνο της καταστράφηκε από πολύ νωρίς και στο 54’ από καταπληκτική ενέργεια του Ζοάο Μάριο, ο Εουστάκιο σε ρυθμό… προπόνησης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2 και την ανατροπή των Πορτογάλων.

Ουσιαστικά, το ματς είχε τελειώσει και η Πόρτο έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, ξεδιπλώνοντας στον αγωνιστικό χώρο την ποιότητα και την εμπειρία της, πόσω μάλλον ειδικά κόντρα στην Αντβέρπ. Στο 69’ ο Εβανίλσον χτύπησε και πάλι διαμορφώνοντας το 1-3, ενώ το τελικό σκορ έγραψε ο ίδιος στο 85’, γράφοντας το τελικό 1-4 και καταγράφοντας ένα ιστορικό προσωπικό βράδυ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 8ου ΟΜΙΛΟΥ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ