Όλα τα πιθανά σενάρια στον 2ο όμιλο του Champions League

Άρσεναλ

i

©Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images

Όλα τα πιθανά σενάρια στον 2ο όμιλο του Champions League

Στέλιος Βαρδάκης • 14:07 - 12.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 12.12.2023

Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στην αυλαία του 2ου ομίλου του Champions League με το ενδιαφέρον μόνο για τη 3η θέση. Αϊντχόφεν - Άρσεναλ και Λανς - Σεβίλλη τα ματς.

Έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση σχετικά με την πρόκριση στη φάση των «16» του Champions League στον 2ο όμιλο. Η Άρσεναλ έχει εξασφαλίσει την 1η θέση του ομίλου, ενώ η Αϊντχόφεν με τις νίκες που έκανε τις τελευταίες δύο αγωνιστικές έχει «κλειδώσει» την πρόκριση. Το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στην 3η θέση για την οποία θα παλέψουν Λανς (5 βαθμούς) και Σεβίλλη (2 βαθμούς).

Αναλυτικά η βαθμολογία του 2ου ομίλου:

Στις 19:45 η Αϊντχόφεν θα υποδεχτεί την Άρσεναλ σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο ματς. Και οι μεν και οι δε έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, οι Λονδρέζοι ως 1οι, ενώ οι Ολλανδοί ως 2οι. Παιχνίδι γοήτρου λοιπόν στο «Philips Stadion» που με βάση το στυλ παιχνιδιού των δύο αμάδων αναμένουμε γκολ και θέαμα.

Το βαθμολογικό ενδιαφέρον αυτού του ομίλου μετατοπίζεται σε ένα και μόνο ματς. Η Λανς υποδέχεται τη Σεβίλλη στις 19:45 σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει ποια ομάδα θα συνεχίσει στο Europa League. Οι Γάλλοι με τη δύναμη της έδρας τους παίζουν με στόχο δύο αποτελέσματα καθώς είτε κερδίσουν είτε έρθουν ισόπαλοι θα είναι αυτοί που θα τερματίσουν 3οι. Από την άλλη, η Σεβίλλη θέλει μόνο νίκη με την οποία θα φτάσει τους 5 βαθμούς, όσους έχει δηλαδή και η Λανς, και θα υπερτερεί στην ισοβαθμία καθώς το πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων έληξε ισόπαλο 1-1.