Όλα τα πιθανά σενάρια στον 4ο όμιλο του Champions League

Ίντερ

i

©Photo by Emilio Andreoli/Getty Images/Ideal Images

Όλα τα πιθανά σενάρια στον 4ο όμιλο του Champions League

Στέλιος Βαρδάκης • 14:04 - 12.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:06 - 12.12.2023

«Ανοιχτή» παραμένει η 1η θέση στον 4ο μεταξύ Ρεάλ Σοσιεδάδ (11 βαθμοί) και Ίντερ (11 βαθμοί) ενώ Σάλτσμπουργκ (4 βαθμοί) και Μπενφίκα θα μονομαχήσουν για την 3η θέση. Ίντερ - Ρεάλ Σοσιεδαδ και Σάλτσμπουργκ - Μπενφίκα τα ματς στις 22:00

Ενδιαφέρον σχετικά με τον τρόπο πρόκρισης στους «16» του Champions League αλλά και για το ποιος θα συνεχίσει στο Europa, έχει να μας επιδείξει στη τελευταία αγωνιστική των ομίλων ο 4ος όμιλος. Ίντερ και Ρεάλ Σοσιεδάδ φιγουράρουν στις πρώτες δύο θέσεις του ομίλου έχοντας εξασφαλίσει τη συνέχειά τους στη διοργάνωση. Μπενφίκα και Σάλτσμπουργκ είναι οι ομάδες που θα παλέψουν για τη 3η θέση και την αποφυγή του πρόωρου αποκλεισμού από την Ευρώπη.

Αναλυτικά η βαθμολογία του 4ου ομίλου:

Στις 22:00 η Ίντερ υποδέχεται τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Giuseppe Meazza» με φόντο την πρωτιά του ομίλου. Και οι δύο ομάδες έχουν προκριθεί στη επόμενη φάση και ισοβαθμούν στις δύο πρώτες θέσεις. Οι «Νερατζούροι» χρειάζονται μόνο νίκη για να περάσουν ως 1οι και να βρεθούν ως ισχυροί στην κλήρωση για τους «16». Οι Βάσκοι από την άλλη, έχοντας ως προίκα το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά και καλύτερη διαφορά τερμάτων (είναι στο +5 ενώ η Ίντερ στο +3) βολεύονται και με την ισοπαλία.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Σάλτσμπουργκ φιλοξενεί την Μπενφίκα με φόντο την συνέχεια στο Europa League. Σε φανερά καλύτερη θέση οι Αυστριακοί που φαντάζουν φαβορί για την 3η θέση αυτή τη στιγμή. Η μοναδική περίπτωση για να πάρουν την πρόκριση οι Πορτογάλοι είναι να πάρουν τη νίκη με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά.

Στα 39 του ο Κιελίνι αποφάσισε να αποσυρθεί και ονειρεύεται να αναλάβει τη Γιουβέντους
SERIE A

13:04 - 12.12.2023

Στα 39 του ο Κιελίνι αποφάσισε να αποσυρθεί και ονειρεύεται να αναλάβει τη Γιουβέντους

Το απόγευμα της Τρίτης (12/12) ο Τζόρτζιο Κιελίνι αναμένεται να ανακοινώσει το «αντίο» του στο ποδόσφαιρο. Ενα πιθανό μέλλον για τον θρύλο Ιταλό στόπερ είναι ως προπονητής της Γιουβέντους.