Γκουαρδιόλα: «Μπορεί να μην προκριθούμε στο Champions League» (vid)

Γκουαρδιόλα: «Μπορεί να μην προκριθούμε στο Champions League» (vid)

Κώστας Τόπας 08:11 - 09.12.2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα διαβεβαίωσε ότι σε αυτές τις καταστάσεις που βιώνει η Μάντσεστερ Σίτι, πρέπει να δείξει ότι είναι ένας καλός προπονητής, τονίζοντας παράλληλα τις δυσκολίες της αναμέτρησης με τη Λούτον.

Τα φώτα της δημοσιότητας θα είναι στραμμένα πάνω στη Μάντσεστερ Σίτι αυτή την Κυριακή (10/12, 16:00), η οποία μετά από τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη αντιμετωπίζει μια ομάδα της Λούτον που έβαλε στα σχοινιά την Άρσεναλ, την περασμένη αγωνιστική και για λεπτομέρειες γνώρισε την ήττα με 4-3.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τη στιγμή που βιώνει η ομάδα και ήταν ξεκάθαρος με το μήνυμά του. «Νομίζω ότι αυτό που βιώνουμε είναι καλό για όλους. Είναι απαραίτητο να το ζήσουμε γιατί για πολύ καιρό οι άνθρωποι μιλούσαν για το πόσο καλοί είμαστε», είπε ο Καταλανός, προειδοποιώντας ότι «ίσως το χρειαζόμαστε. Είναι τρομερό, ήμασταν αήττητοι και τώρα δεν μπορούμε να κερδίσουμε ούτε ένα παιχνίδι. Αυτό νιώθω σε σημαντικές στιγμές».

Ο Πεπ, ο οποίος προσδιορίστηκε ως υπεύθυνος, δεν ήθελε επίσης να αγνοήσει το πρόβλημα. «Ίσως το χρειάζομαι πρώτα για να δείξω ότι είμαι καλός προπονητής. Για τους παίκτες είναι επίσης μια καλή πρόκληση. Η Άστον Βίλα ήταν χιλιόμετρα μακριά από όλους μας... και τώρα μπορεί να μην προκριθούμε στο Champions League", είπε.

Ο Γκουαρδιόλα αποκάλυψε τον πιο δύσκολο του αντίπαλο, ποιον θεωρεί τον κορυφαίο προπονητή και με ποιον κόουτς θα ήθελε να παίξει γκολφ! (vids)
PREMIER LEAGUE

11:36 - 08.12.2023

Ο Γκουαρδιόλα αποκάλυψε τον πιο δύσκολο του αντίπαλο, ποιον θεωρεί τον κορυφαίο προπονητή και με ποιον κόουτς θα ήθελε να παίξει γκολφ! (vids)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα απάντησε σε μερικές ιδιαίτερα ενδιαφέρον ερωτήσεις αποκαλύπτοντας πράγματα που μπορεί να απασχολούν όλους τους ποδοσφαιρόφιλους.

Για κάθε ενδεχόμενο, ο Γκουαρδιόλα δεν έχει καθόλου αυτοπεποίθηση για τον αγώνα με τη Λούτον και έστειλε προειδοποίηση. «Τα πάνε πολύ, πολύ καλά. Η Άρσεναλ και η Λίβερπουλ δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν, οπότε ενδέχεται κι εμείς», είπε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι.