Σπουδαία νίκη με ανατροπή για τη Γαλατασαράι - Ισοπαλία στο Μακάμπι Χάιφα - Γιουνγκ Μπόις

Μάουρο Ικάρντι

i

©glomex

Σπουδαία νίκη με ανατροπή για τη Γαλατασαράι - Ισοπαλία στο Μακάμπι Χάιφα - Γιουνγκ Μπόις

Κώστας Τσιακλής 00:22 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 00:40 - 24.08.2023

Η Γαλατασαράι πέτυχε μια σπουδαία νίκη αφού επικράτησε με 2-3 της Μόλντε και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League. Λευκή ισοπαλία στο Μακάμπι Χάιφα - Γιουνγκ Μπόις.

Η Γαλατασαράι έκανε ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League αφού πέρασε νικηφόρα με 2-3 από την έδρα της Μόλντε. Στο άλλο ματς Μακάμπι Χάιφα και Γιουνγκ Μπόις έμειναν στο 0-0 και άφησαν ανοικτούς τους λογαριασμούς τους ενόψει της ρεβάνς της Ελβετίας.

Στο ματς που έγινε στη Νορβηγία η Μόλντε προηγήθηκε στο 8' με την ωραία κεφαλιά του Μάρτιν Έλινγκσεν. Η Γαλατασαράι αντέδρασε άμεσα και έφτασε στην ανατροπή από το πρώτο ημίχρονο. Στο 25' ο Σέρχιο Ολιβέιρα εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μάουρο Ικάρντι έκανε το 1-2 πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο τέρμα με γυριστό βολέ. Η Γαλατασαράι πέτυχε και τρίτο γκολ στο 42' όμως το τέρμα ακυρώθηκε έπειτα από εξέταση του VAR.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο δηλαδή με γκολ της Μόλντε. Αυτή τη φορά σκόρερ ήταν ο Κρίστοφερ Χάουγκεν που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή. Η Γαλατασαράι κατάφερε να κλέψει τελικά τη νίκη με γκολ του Νορβηγού, Φρέντρικ Μίτσντζο στο 90+3'. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Τουρκία την επόμενη Τρίτη (29/08).

Στον άλλο αγώνα, Μακάμπι Χάιφα και Γιουνγκ Μπόις έμειναν στη λευκή ισοπαλία (0-0) και άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς. Η πρώτη φάση του αγώνα ήταν για τους φιλοξενούμενους στο 6' με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καστριότ Ιμερί. Για κακή τύχη του Ελβετού, η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ. 

Ηττημένος στην Πορτογαλία, αλλά ζωντανός μέσω Ιωαννίδη και Μαντσίνι ο Παναθηναϊκός!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:06 - 24.08.2023

Ηττημένος στην Πορτογαλία, αλλά ζωντανός μέσω Ιωαννίδη και Μαντσίνι ο Παναθηναϊκός!

Ηττήθηκε, αλλά ελπίζει ο Παναθηναϊκός… Η Μπράγκα τιμωρώντας τα παιδικά λάθη της άμυνας του «τριφυλλιού» και την άχαστη ευκαιρία του Σπόραρ στο 63’, προηγήθηκε 2-0 και έφτασε κοντά και σε τρίτο γκολ, αλλά η απίστευτη ασίστ του Ιωαννίδη και το έξοχο πλασέ του Μαντσίνι στο 90’+5’ (2-1) κράτησαν την ομάδα του Γιοβάνοβιτς ολοζώντανη στο παιχνίδι της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 25' με το σουτ του Τζαρόν Τσέρι που πήγε στην αγκαλιά του Άντονι Ρακιόπι. Η τελευταία καλή στιγμή ήταν για τη Γιουνγκ Μπόις στο 78' με το μακρινό σουτ του Φάμπιαν Ρίντερ που έφυγε λίγο πάνω από την εστία. Ο επαναληπτικός αγώνας θα είναι και αυτός την ερχόμενη Τρίτη (29/08).