Συνέχεια στα προημιτελικά του Champions League με ματσάρες
i

©Photo by Aurelien Meunier - PSG/PSG via Getty Images

Συνέχεια στα προημιτελικά του Champions League με ματσάρες

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:50 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:09 - 10.04.2024

Η δράση στο Champions League συνεχίζεται με τους δύο επόμενους προημιτελικούς. Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο «Παρκ Ντε Πρενς» κι η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί στο «Μετροπολιτάνο» την Ντόρτμουντ.

Η δράση στα προημιτελικά του Champions League συνεχίζεται, καθώς μετά τις ματσάρες Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι (3-3) και Άρσεναλ - Μπάγερν Μονάχου (2-2) ακολουθούν οι τέσσερις υπόλοιπες ομάδες.

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται στο «Παρκ Ντε Πρενς» την Μπαρτσελόνα, σε μία αναμέτρηση που έχουμε δει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια στα νοκ-άουτ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε βρίσκεται στην κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος, έχει προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ κατάφερε να περάσει από τον δύσκολο όμιλο του Champions League με Ντόρτμουντ, Μίλαν και Νιούκαστλ, ξεπερνώντας και το εμπόδιο της Ρεάλ Σοσιεδάδ στα προημιτελικά.

Από την άλλη πλευρά, οι «μπλαουγκράνα» έχουν χάσει όλους τους στόχους πέρα από το Champions League, αντιμετωπίζουν τα γνωστά οικονομικά προβλήματα και γνωρίζουν πως έρχονται, καθώς ο Τσάβι έχει ανακοινώσει πως θα πρόκειται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον σύλλογο.

Παρί Σεν Ζερμέν (Ενρίκε): Ντοναρούμα, Μέντες, Ερναντές, Μαρκίνιος, Μουκιέλε - Ρουίθ, Ουγκάρτε, Βιτίνια - Μπαρκολά, Ντεμπελέ, Εμπαπέ.

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Κρίστενσεν, Αραούχο, Κανσέλο - Γκιντογάν, Λόπεθ, Ντε Γιονγκ - Γιαμάλ, Ραφίνια, Λεβαντόφσκι.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Την ίδια ώρα, η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί στο «Μετροπολιτάνο» την Μπορούσια Ντόρτμουντ, στο ίσως λιγότερο λαμπερό παιχνίδι των προημιτελικών του φετινού Champions League.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει μείνει εκτός στόχου σε πρωτάθλημα και Κύπελλο από νωρίς. Η Ατλέτικο στη La Liga βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 58 βαθμούς, ενώ στο Copa Del Rey γνώρισε τον αποκλεισμό από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία το περασμένο Σάββατο το κατέκτησε μέσω της διαδικασίας των πέναλτι κόντρα στη Μαγιόρκα.

Στη φάση των «16», οι «ροχιμπλάνκος» πέτυχαν μία σπουδαία πρόκριση επί της Ίντερ από την «ρώσικη ρουλέτα».

Στην αντίπερα όχθη, η Ντόρτμουντ δεν τα έχει πάει καλά στη Γερμανία, καθώς δεν βρίσκεται καν στην τετράδα, ενώ έφτασε στους προημιτελικούς του Champions League ξεπερνώντας το εμπόδιο της Αϊντχόφεν.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Σιμεόνε): Όμπλακ, Λίνο, Χιμένες, Βίτσελ, Αθπιλικουέτα, Μολίνα - Κόκε, Ντε Πολ, Γιορέντε - Γκριεζμάν, Μοράτα.

Μπορούσια Ντόρτμουντ (Τέρζιτς): Κόμπελ, Ρίερσον, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Μάατσεν - Τσαν, Ζάμπιτσερ, Μπράντ - Σάντσο, Αντεγέμι, Φίλκρουγκ.