Συνεχίζονται οι μάχες στο Champions League

Το τρόπαιο του Champions League

i

Το τρόπαιο του Champions League/ ©Photo by ANP/Getty Images

Συνεχίζονται οι μάχες στο Champions League

Μαρία Δαλιάνη • 09:01 - 04.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Πολύ δυνατές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης στο Champions League με τα παιχνίδια σε Νιουκάστλ, Ντόρτμουντ και Λειψία να ξεχωρίζουν.

Το Champions League συνεχίζεται και σήμερα (4/10) με πολύ δυνατές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για την 2η αγωνιστική των ομίλων.

Για τον 5ο όμιλο της διοργάνωσης, η Ατλέτικο Μαδρίτης, που δέχτηκε στο φινάλε της αναμέτρησης με την Λάτσιο την ισοφάριση  με γκολ του Προβέντελ, υποδέχεται την Φέγενορντ, που ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της κόντρα στην Σέλτικ. Στο άλλο ματς του ομίλου οι Κέλτες υποδέχονται τους «λατσιάλι».

Για τον 6ο όμιλο, η Νιουκάστλ επιστρέφει που επιστρέφει μετά από 20 χρόνια στο Champions League υποδέχεται στο «St.James Park» την Παρί Ζεν Ζερμέν και η Ντόρτμουντ την Μίλαν. Στην πρεμιέρα των ομίλων οι Παριζιάνοι είχαν επικρατήσει των Βεστφαλών ενώ οι Μιλανέζοι είχαν μείνει στο μηδέν με τους Άγγλους.

Στον 7ο όμιλο της διοργάνωσης, η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Λειψία στην Γερμανία. Οι δύο ομάδες είχαν κάνει ιδανική πρεμιέρα κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα και Γιούνγκ Μπόις αντίστοιχα, που αναμετρώνται μεταξύ τους στο Βελιγράδι.

Τέλος, στον 8ο όμιλο, η Πόρτο φιλοξενεί την Μπαρτσελονά στο «Ντραγκάο», ενώ η Αντβέρμπ υποδέχεται την Σαχτάρ Ντόνετσκ, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, καθώς όπως φαίνεται θα παλέψουν για την 3η θέση και έναν εισιτήριο για το Europa League.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της Τετάρτης (4/10): 

Αντβέρπ-Σαχτάρ (19:45)

 Ατλέτικο Μαδρίτης-Φέγενορντ (19:45) 

Ερυθρός Αστέρας-Γιουνγκ Μπόις (22:00) 

Λειψία-Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

Ντόρτμουντ-Μίλαν (22:00)

Νιούκαστλ-Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)

Πόρτο-Μπαρτσελόνα (22:00)

Σέλτικ-Λάτσιο (22:00)