Το εντυπωσιακό show με drone που ετοιμάζει η Νιούκαστλ για την επιστροφή της στο Champions League (vid)

Το εντυπωσιακό show με drone που ετοιμάζει η Νιούκαστλ για την επιστροφή της στο Champions League (vid)

Δημήτρης Χούπης 17:39 - 03.10.2023

Το Champions League επιστρέφει στο St. James 's Park και η Νιούκαστλ πριν από τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζει ένα φαντασμαγορικό show με drones.

Το Champions League επιστρέφει στο St. James' s Park και ολόκληρη η πόλη του Νιούκαστλ ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι «Καρακάξες» λοιπόν πριν από τον αγώνα με τη γαλλική ομάδα, θα κάνουν ένα φαντασμαγορικό show με drones για να γιορτάσουν την επιστροφή τους στην κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Η τελευταία φορά που οι «Καρακάξες» έπαιξαν εντός έδρας για το Champions League ήταν τη σεζόν 2002-03 και το St. James' s Park θα ξαναφορέσει τα καλά του για να υποδεχτεί την ομάδα του Κιλιάν Εμπαπέ και των  υπόλοιπων αστέρων. Με τα drones λοιπόν θα γίνει η παρουσίαση της ομάδας, σχηματίζοντας τις φανέλες των παικτών με τα ονόματά τους. 

Το όλο show θα γίνει με τη βοήθεια της εταιρείας Sela που είναι ειδική στη βιομηχανία ψυχαγωγίας και αναψυχής, η οποία μάλιστα θα αναλάβει και την επίβλεψη του εγχειρήματος. 

Η ασυγκράτητη χαρά του επιθετικού της Νιούκαστλ Μέρφι στο άκουσμα του Champions League (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

09:21 - 20.09.2023

Η ασυγκράτητη χαρά του επιθετικού της Νιούκαστλ Μέρφι στο άκουσμα του Champions League (vid)

Ο επιθετικός της Νιούκαστλ , Τζέικομπ Μέρφι, παίζοντας για πρώτη φορά στο Champions League δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του στο άκουσμα του ύμνου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στην πρώτη αγωνιστική της Νιούκαστλ αγωνίστηκε στο San Siro με τη Μίλαν, με την οποία ήρθε ισόπαλη 0-0. Μάλιστα η εικόνα της ομάδας του Έντι Χάου δεν ήταν και η καλύτερη, με τους Ιταλούς να χάνουν αρκετές ευκαιρίες αλλά έπεφταν συνέχεια στο «τείχος» του Νικ Πόουπ. Από την άλλη η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε στη Γαλλία της Ντόρτμουντ με 2-0, με τα τέρματα να τα πετυχαίνουν ο Εμπαπέ και ο Χακίμι