Η ασυγκράτητη χαρά του επιθετικού της Νιούκαστλ Μέρφι στο άκουσμα του Champions League (vid)

Η ασυγκράτητη χαρά του επιθετικού της Νιούκαστλ Μέρφι στο άκουσμα του Champions League (vid)

Δημήτρης Χούπης 09:21 - 20.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:23 - 20.09.2023

Ο επιθετικός της Νιούκαστλ , Τζέικομπ Μέρφι, παίζοντας για πρώτη φορά στο Champions League δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του στο άκουσμα του ύμνου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Νιούκαστλ χθες (19/9) έπαιξε για πρώτη φορά στο Champions League μετά από 21 χρόνια. Όπως είναι λογικό για μερικούς παίκτες της ομάδας αυτή ήταν και η πρώτη φορά που αγωνίστηκε σε αυτό το επίπεδο. Ένας από αυτούς είναι και ο επιθετικός της ομάδας Τζέικομπ Μέρφι.

Ο Άγγλος επιθετικός λοιπόν έχοντας αγωνιστεί κυρίως σε ομάδες της Championship και της League One δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να ζήσει από πρώτο χέρι την εμπειρία του να παίζει στο κορυφαίο επίπεδο. Ο  προπονητής της Νιούκαστλ, Έντι Χάου, του έδωσε αύτη την ευκαιρία και έβαλε τον 28χρονο βασικό στο παιχνίδι με τη Μίλαν στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Οπαδός της Νιουκάστλ βούτηξε στα κανάλια του Μιλάνο και έδωσε αγώνα με κωπηλάτες! (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

09:09 - 20.09.2023

Οπαδός της Νιουκάστλ βούτηξε στα κανάλια του Μιλάνο και έδωσε αγώνα με κωπηλάτες! (vid)

Μπορεί η Νιουκάστλ να μην «έκλεψε τις εντυπώσεις» στη πρεμιέρα του Champions League, στο ισόπαλο χωρίς τέρματα παιχνίδι με τη Μίλαν, όμως ένας φίλος της αγγλικής ομάδας, φρόντισε να «τραβήξει τα βλέμματα», βουτώντας στα κανάλια του Μιλάνο για να κάνει αγώνα με κωπηλάτες.

Στο άκουσμα του ύμνου λοιπόν η κάμερα «έπιασε» τον Μέρφι να μην μπορεί να συγκρατήσει τη χαρά του, αφού έπαιρνε βαθιές ανάσες γελώντας σαν... παιδί, προφανώς μη πιστεύοντας αυτό που ζούσε. Η πρώτη φορά του Άγγλου μπορεί να μην συνδυάστηκε με γκολ, ωστόσο ξεκίνησε με αρκετά θετικό τρόπο, αφού οι «καρακάξες» έφυγαν με έναν βαθμό από το Μιλάνο, σημαντικό για τη συνέχεια της φάσης των ομίλων. 

Ο Μέρφι έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα της Νόριτς, της Σουίντον, της Σάουθεντ, της Μπλάκμπουλ, της Σκάνθορπ, της Κόλτσεστερ, της Κόβεντρι, της Γουέστ Μπρομ και της Σέφιλντ Γουέντσντεϊ