Ο Λουίς Ενρίκε διαμαρτύρεται για τον αγωνιστικό χώρο: «Η μπάλα έμοιαζε περισσότερο με κουνέλι που πηδούσε»

Λουίς Ενρίκε

i

PrtScr

Ο Λουίς Ενρίκε διαμαρτύρεται για τον αγωνιστικό χώρο: «Η μπάλα έμοιαζε περισσότερο με κουνέλι που πηδούσε»

Κώστας Τόπας 08:16 - 02.10.2023

Ο Λουίς Ενρίκε εξέφρασε τα παράπονά του για την εικόνα του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Κλερμόν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κλερμόν (0-0) στο «Σταντ Γκαμπριέλ-Μονπιέ» και ο Λουίς Ενρίκε στάθηκε στην κακή εικόνα του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου. Το έργο του Ισπανού τεχνικού στους πρωταθλητές Γαλλίας δεν έχει ξεκινήσει και με τον καλύτερο τρόπο, καθώς έχει χάσει βαθμούς στα τέσσερα από τα επτά παιχνίδια που έχει παίξει η ομάδα του στη Ligue 1.

«Λυπάμαι γιατί ήταν ένα δύσκολο ματς. Το ξέραμε πριν τη σέντρα. Δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες απέναντι στην Κλερμόν, έπρεπε να είχαμε κερδίσει αυτό το ματς. Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας, αλλά θα μπορούσαμε να είμαστε πιο επιθετικοί στο πρώτο ημίχρονο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λουίς Ενρίκε.

Το χορτάρι στο γήπεδο δεν ήταν στη βέλτιστη κατάσταση για τον Λουίς Ενρίκε ο οποίος θέλησε να τονίσει: «Ήταν δύσκολο να παίξεις σε αυτό το γήπεδο. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες για εμάς. Προσπαθούμε να δημιουργούμε, να κερδίζουμε παιχνίδια και πάνω απ' όλα να να πετύχουμε γκολ. Η μπάλα έμοιαζε περισσότερο με κουνέλι που πηδούσε. Η κατάσταση του γηπέδου ήταν πολύ κακή. Ήταν ένας ανοιχτός αγώνας, με πολλές ευκαιρίες. Η Κλερμόν μπορούσε να κερδίσει, το ίδιο και εμείς», κατέληξε ο Ισπανός.

Ο αγώνας με την Κλερμόν ανήκει στο παρελθόν για την Παρί, η οποία πλέον καλείται να στρέψει την προσοχή της στην δεύτερη αγωνιστική του Champions League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Νιουκάστλ το βράδυ της Τετάρτης (04/10, 22:00) με στόχο το 2Χ2, μετά τη νίκη επί της Ντόρμουντ με 2-0.