«Έσωσε» την ισοπαλία στις καθυστερήσεις ο Άγιαξ κόντρα στην Μπόντο - Φοβερό «διπλό» της Ντιναμό στην Ισπανία
i

©Photo by ANP via Getty Images

«Έσωσε» την ισοπαλία στις καθυστερήσεις ο Άγιαξ κόντρα στην Μπόντο - Φοβερό «διπλό» της Ντιναμό στην Ισπανία

Δημήτρης Χούπης 00:03 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:13 - 16.02.2024

Η Μπόντο Γκλιμτ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0, αλλά ο Άγιαξ με δύο γκολ στις καθυστερήσεις έκανε το 2-2, την ίδια ώρα που η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πέρασε νικηφόρα από την Ισπανία επικρατώντας με 1-0 της Μπέτις.

Η Μπόντο Γκλιμτ πήγε να πάρει μια τρομερή νίκη στο Άμστερνταμ βρισκόμενη μπροστά με 2-0, αλλά ο Άγιαξ με δύο γκολ στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 2-2. 

Ο Άγιαξ είχε το πάνω χέρι στο πρώτο μέρος, αλλά το γκολ το βρήκαν οι φιλοξενούμενοι. Στο 16ο λεπτό ο Γκρόνμπαεκ πήρε την μπάλα από τον Χάουγκ και με ένα ωραίο και έξυπνο πλασέ έκανε το 1-0 για την Μπόντο Γκλιμτ

Στο δεύτερο η κατάσταση ήταν η ίδια με τον «Αίαντα» να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά και πάλι την ομάδα από τη Νορβηγία να βρίσκει το γκολ. Στο 64' ο Γκρόνμπαεκ εκμεταλλεύτηκε την αναμπουμπούλα στην άμυνα του Άγιαξ και έκανε το 2-0.  

Στο 90+1΄ο Φαν ντεν Μπούμεν από τα έντεκα μέτρα μείωσε σε 1-2 και ο Μπέρκχαους στο 90+7' διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Μπέτις - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 

Φοβερή νίκη πήρε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Ισπανία, η οποία επικράτησε με 1-0 της Μπέτις και πήρε το προβάδισμα για τη ρεβάνς στην Κροατία. 

Στο πρώτο μέρος η ομάδα της Ανδαλουσίας είχε τις καλύτερες στιγμές, αλλά ο Φεκίρ σε δύο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Στο δεύτερο όμως η Ντιναμό εκμεταλλεύτηκε την αστοχία της Μπέτις, ανέβηκε στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε και κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση την ανέλαβε ο Πέτκοβιτς και ευστόχησε για το 1-0. 

Έξαλλος ο προπονητής της Φερεντσβάρος: Τσαντίστηκε με τους οπερατέρ και «αρπάχτηκε» με ερώτηση δημοσιογράφου (vid)
CONFERENCE LEAGUE

23:21 - 15.02.2024

Έξαλλος ο προπονητής της Φερεντσβάρος: Τσαντίστηκε με τους οπερατέρ και «αρπάχτηκε» με ερώτηση δημοσιογράφου (vid)

Καθόλου ψύχραιμα δεν πήρε ο Ντεγιάν Στάνκοβιτς την ήττα της Φερεντσβάρος από τον Ολυμπιακό, κάτι που αποτυπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Στα άλλα δύο παιχνίδια που έπαιζαν την ίδια ώρα η Μακάμπι Χάιφα νίκησε με 1-0 τη Γάνδη, ενώ ισόπαλο 0-0 έληξε ο αγώνας της Σερβέτ με τη Λουντογκόρετς

Τα αποτελέσματα της βραδιάς