Μόνο στον τελικό μπορούν να παίξουν Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

i

©Intime

Μόνο στον τελικό μπορούν να παίξουν Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Πάνος Κορομηλάς 15:25 - 15.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:37 - 15.03.2024

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μπορούν να διασταυρωθούν μόνο στον τελικό του Conference League, μετά τα «μονοπάτια» που έβγαλε η κληρωτίδα στη Νιόν.

Μετά την κλήρωση, έγινε γνωστό πως ελληνικός «εμφύλιος» θα προκύψει μόνο αν φτάσουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στον τελικό του Conference League!

Οι δύο ομάδες απέφυγαν τη διασταύρωση στη φάση των ημιτελικών και είναι ορατό το ενδεχόμενο να λύσουν τις διαφορές τους στον τελικό της OPAP Arena, σε περίπτωση βέβαια που φτάσουν μέχρι εκεί.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έμαθαν τους αντιπάλους τους στη φάση των προημιτελικών του Conference League. Οι ερυθρόλευκοι θα μονομαχήσουν με τη Φενέρμπαχτσε και ο δικέφαλος του Βορρά με την Κλαμπ Μπριζ. Γνωστά έγιναν και τα μονοπάτια των δύο ελληνικών ομάδων μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, με έναν πιθανό «εμφύλιο», να είναι εφικτός μόνο στον τελικό.

Στη φάση των ημιτελικών, ο νικητής του ζευγαριού του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε, θα διασταυρωθεί με Άστον Βίλα ή Λιλ. Από την πλευρά της η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου σε περίπτωση πρόκρισης απέναντι στην Μπριζ, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Φιορεντίνα - Βικτόρια Πλζεν.

Έτσι, η μοναδική περίπτωση να δούμε ελληνική μονομαχία στη συνέχεια του Conference League, είναι αν και οι δύο ομάδες της χώρας καταφέρουν να φτάσουν μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

Κλαμπ Μπριζ - ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε

Άστον Βίλα - Λιλ

Βικτόρια Πλζεν - Φιορεντίνα

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Άστον Βίλα ή Λιλ - Ολυμπιακός ή Φενέρμπαχτσε

Φιορεντίνα ή Βικτόρια Πλζεν - Μπριζ ή ΠΑΟΚ

Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Μπριζ ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League
CONFERENCE LEAGUE

15:13 - 15.03.2024

Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Μπριζ ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε στα προημιτελικά του Europa Conference League, ενώ ο ΠΑΟΚ θα «μονομαχήσει» με τη Μπριζ. Στις 11 και 18 Απριλίου τα ματς. Το μονοπάτι μέχρι τον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας στις 29 Μαΐου.

Θυμίζουμε πως ο πρώτος προημιτελικός θα διεξαχθεί στις 11 Απριλίου κι ο δεύτερος στις 18 του μήνα. Ο πρώτος ημιτελικός είναι προγραμματισμένος για τις 2 Μαΐου και ο δεύτερος για τις 9 του μήνα. Ο τελικός θα διεξαχθεί στην OPAP Arena στις 29 Μαΐου.