Το γκολ του Ελ Κααμπί το καλύτερο της εβδομάδας στο Conference League

Το γκολ του Ελ Κααμπί το καλύτερο της εβδομάδας στο Conference League

Στέλιος Βαρδάκης 14:32 - 15.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:33 - 15.03.2024

Η γκολάρα του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ψηφίστηκε ως το καλύτερο της εβδομάδας που πέρασε για το Europa Conference League.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μία επική πρόκριση κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Οι ερυθρόλευκοι αν και είχαν χάσει το πρώτο ματς στο «Γ.Καραϊσκάκης» με 4-1 κατάφεραν να φέρουν τούμπα όλα τα προγνωστικά αφού κέρδισαν με το ίδιο σκορ στον επαναληπτικό και στην παράταση με άλλα δύο γκολ κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 6-1 και με συνολικό σκορ 7-5 πανηγύρισαν την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης ήταν ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ο οποίος σημείωσε 2 γκολ συνολικά. Το πρώτο ήταν για το 0-3 με κεφαλιά από κοντά έπειτα από ωραία σέντρα του Ποντένσε.

Το δεύτερο όμως, ήταν και το πιο εντυπωσιακό. Συγκεκριμένα, ο Ορτέγκα έβγαλε τη σέντρα και ο Μαροκινός φορ με ένα εντυπωσιακό ψαλιδάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-4. όπως ήταν φυσιολογικό, αυτό ήταν και το γκολ που ψηφίστηκε το καλύτερο της εβδομάδας στη διοργάνωση.

Θυμηθείτε τη γκολάρα του Ελ Κααμπί:

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός είναι προγραμματισμένο να παίξουν - αλλά δε θα παίξουν - στις 14 Απριλίου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:25 - 15.03.2024

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός είναι προγραμματισμένο να παίξουν - αλλά δε θα παίξουν - στις 14 Απριλίου

Το πρόγραμμα των playoffs για την 5η αγωνιστική περιλαμβάνει το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στην Τούμπα. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η εν λόγω αναμέτρηση δεν θα πραγματοποιηθεί εκείνο το διάστημα, δηλαδή στις 14 Απριλίου, καθώς θα μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία.

Πότε είναι η κλήρωση

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα (15.02) στις 15:00 ώρα Ελλάδος στη Νιόν και στη κληρωτίδα θα βρεθούν δύο ελληνικές ομάδες καθώς εκτός από τον Ολυμπιακό εκεί είναι και ο ΠΑΟΚ. Η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από τα κανάλια COSMOTE SPORT.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε κι εκείνη μία τρομερή ανατροπή κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι Κροάτες είχαν κερδίσει στο πρώτο ματς στην έδρα τους με 2-0 βάζοντας πολύ δύσκολα στους Θεσσαλονικείς. Όμως, η ελληνική ομάδα με μία τρομερή εμφάνιση στη Τούμπα κατάφερε να κάνει την ανατροπή και με τη νίκη με 5-1 πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά.

Οι ελληνικές ομάδες μπορούν να κληρωθούν και να παίξουν μεταξύ τους, ενώ οι υπόλοιποι πιθανοί αντίπαλοι είναι οι εξής: Άστον Βίλα (Αγγλία), Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία), Κλαμπ Μπριζ (Βέλγιο), Φιορεντίνα (Ιταλία), Φενέρμπαχτσε (Τουρκία), Λιλ (Γαλλία).

Οι πρώτοι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 11 Απριλίου ενώ οι επαναληπτικοί στις 18 του ίδιου μήνα.