Μαρινάκης: «Μια θρυλική βραδιά, μια ιστορική νίκη πρόκριση» (pic)

Μαρινάκης

i

Μαρινάκης/©Intime

Μαρινάκης: «Μια θρυλική βραδιά, μια ιστορική νίκη πρόκριση» (pic)

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:36 - 15.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:06 - 15.03.2024

Το μήνυμα του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη μετά την επική πρόκριση των «ερυθρόλευκων» επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στα προημιτελικά του Conference League.

Ο Ολυμπιακός με μυθική εμφάνιση στη Σερβία επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 6-1 στην παράταση και πήρε την πρόκριση στους «8» του Europa Conference League με επική ανατροπή μετά το 1-4 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η επιτυχία αυτή «τρέλανε» τους φιλάθλους των ερυθρόλευκων» και φυσικά έκανε τρισευτυχισμένο τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ των Πειραιωτών, ο οποίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά την επική πρόκριση του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του για την επιτυχία της ομάδας και τους συνεχάρη για την ευρωπαϊκή διάκριση με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Μια θρυλική βραδιά, μια ιστορική νίκη πρόκριση!

Συγχαρητήρια σε όλους! Αυτός είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας, αυτή είναι η μεγάλη μας αγάπη, η πειραιώτικη ψυχή μας! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ! NEVER EVER GIVE UP!

DREAM, LOVE, CREATE , FIGHT, SURVIVE, WIN».

Θυμίζουμε ότι το μεσημέρι της Παρασκευής (15/3, 15:00) θα διεξαχθεί η κλήρωση του Europa Conference League στη Νιόν της Ελβετίας, όπου ο Ολυμπιακός θα μάθει τον αντίπαλό του στη φάση των «8» της διοργάνωσης αλλά και το μονοπάτι μέχρι τον τελικό της 29ης Μαΐου στην Opap Arena. Οι πιθανοί αντίπαλοι των Πειραιωτών είναι οι: ΠΑΟΚ, Φιορεντίνα, Άστον Βίλα, Μπριζ, Φενέρμπαχτσε, Πλζεν και Μπριζ.