Οι αποδόσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Europa Conference League

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

i

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός/©Intime

Οι αποδόσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Europa Conference League

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:11 - 15.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 15.03.2024

Ο Ολυμπιακός κι ο ΠΑΟΚ μετά τις επικές προκρίσεις κόντρα σε Μακάμπι και Ντίναμο Ζάγκρεμπ βρίσκονται στους «8» του Europa Conference League. Η Άστον Βίλα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ σε διψήφια απόδοση προσφέρονται οι ελληνικές ομάδες.

Ο Ολυμπιακός κι ο ΠΑΟΚ συνεχίζουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι. Οι Πειραιώτες μετά από ένα συγκλονιστικό ματς στη Σερβία κατάφεραν να «λυγίσουν» τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην παράταση (1-6) μετά το 1-4 της κανονικής διάρκειας και να πάρουν την πρόκριση στους «8» του Europa Conference League.

Λίγες ώρες νωρίτερα το εισιτήριο για τα προημιτελικά είχε σφραγίσει κι ο «Δικέφαλος του Βορρά». Οι «ασπρόμαυροι» ανέτρεψαν το εις βάρος τους 2-0 στην Κροατία και μετά το 5-1 στην Τούμπα έκλεισαν θέση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι δυο ελληνικές ομάδες θα μάθουν το μεσημέρι της Παρασκευής (15/3.15:00) στην κλήρωση που θα διεξαχθεί στη Νιόν της Ελβετίας τους αντιπάλους τους στη φάση των «8» του Conference League. Θυμίζουμε ότι μετά τα προημιτελικά δεν υπάρχει περιορισμός κι ομάδες από την ίδια χώρα μπορούν να κληρωθούν μεταξύ τους. Παράλληλα, θα μάθουν το μονοπάτι μέχρι και τον τελικό της OPAP Arena στις 29 Μαΐου.

Τι δίνουν άραγε οι στοιχηματικές εταιρείες σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για να κατακτήσουν το τρόπαιο; Τόσο οι «ερυθρόλευκοι» όσο κι ο «Δικέφαλος του Βορρά» προσφέρονται σε διψήφια απόδοση για την κατάκτηση του Conference League. Φαβορί, είναι η Άστον Βίλα και σε διπλάσια περίπου απόδοση από αυτή της αγγλικής ομάδας προσφέρεται η Φιορεντίνα.

Πανζουρλισμός στο «Ελ. Βενιζέλος» από τους οπαδούς του Ολυμπιακού - Πάνω από 500 φίλοι των «ερυθρολεύκων» (vids)
CONFERENCE LEAGUE

06:53 - 15.03.2024

Πανζουρλισμός στο «Ελ. Βενιζέλος» από τους οπαδούς του Ολυμπιακού - Πάνω από 500 φίλοι των «ερυθρολεύκων» (vids)

Ο Ολυμπιακός ήταν θριαμβευτής στη Σερβία, παίρνοντας ιστορική πρόκριση μετά το 6-1 κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο κόσμος της ομάδας βρέθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» για να αποθεώσει τους θριαμβευτές.

Αναλυτικά οι αποδόσεις:

Άστον Βίλα 2.75
Φιορεντίνα 5.00
Λιλ 7.00
Φενέρμπαχτσε 9.00
Ολυμπιακός 10.00
ΠΑΟΚ 10.00
Κλαμπ Μπριζ 15.00
Βικτόρια Πλζεν 15.00

⚽Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός 1-6: ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ πρόκριση σε θρυλική βραδιά που θα μείνει στην ιστορία!