Οπαδοί της Λέγκια έκαψαν αστυνομικό με πυρσό - 39 συλλήψεις στα επεισόδια πριν την Άστον Βίλα (vids)

Επεισόδια

i

PrtScr

Οπαδοί της Λέγκια έκαψαν αστυνομικό με πυρσό - 39 συλλήψεις στα επεισόδια πριν την Άστον Βίλα (vids)

Κώστας Τόπας 12:05 - 01.12.2023

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά το χάος που επικράτησε πριν την αναμέτρηση της Άστον Βίλα με την Λέγκια Βαρσοβίας, με Πολωνούς οπαδούς να έρχονται σε σύγκρουση με την αστυνομία.

Οι οπαδοί της Λέγκια Βαρσοβίας δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στο «Βίλα Παρκ» για την αναμέτρηση της ομάδας τους με την Άστον Βίλα στο Conference League το βράδυ της Πέμπτης (30/11). Η αστυνομία ανακοίνωσε, ότι δεν επιτράπηκε στους οπαδούς να μπουν στο γήπεδο, μετά τον τραυματισμό τριών αστυνομικών κι επεισοδίων που ξέσπασαν γύρω από τον περιβάλλοντα χώρο του γήπεδου.

Η «Daily Mail» έδωσε νέα στοιχεία σχετικά με την επίθεση των Πολωνών στους αστυνομικούς του Μπέρμιγχαμ λέγοντας ότι χούλιγκαν της Λέγκια πυρπόλησαν έναν αστυνομικό και τραυμάτισαν άλλους τρεις το βράδυ της Πέμπτης (30/11)καθώς τους πέταξαν φωτοβολίδες πριν από τον αγώνα με την Άστον Βίλα. Δραματικές φωτογραφίες δείχνουν οπαδούς των φιλοξενουμένων να επιτίθενται την αστυνομία σε άσχημες σκηνές στο Μπέρμιγχαμ που οδήγησαν σε 39 συλλήψεις. 

Ένας αστυνομικός που τυλίχθηκε από τις φλόγες αφού χτυπήθηκε από φωτοβολίδα υπέστη εγκαύματα και τώρα αναρρώνει στο νοσοκομείο. Μια μικρή ομάδα μπόρεσε να διαρρήξει και ακούστηκε να επευφημεί πίσω από έναν τοίχο όταν η Λέγκια σημείωσε ένα γκολ.