ΕΠΟ και ΕΛ.ΑΣ. έκαναν την πρώτη σύσκεψη για τον τελικό του Europa Conference League - Πρόσκληση για εθελοντές

Σύσκεψη ΕΠΟ και ΕΛ.ΑΣ. για OPAP Arena

i

© EPO

ΕΠΟ και ΕΛ.ΑΣ. έκαναν την πρώτη σύσκεψη για τον τελικό του Europa Conference League - Πρόσκληση για εθελοντές

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:57 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:00 - 02.02.2024

Την πρώτη τους σύσκεψη για τον μεγάλο τελικό του Europa Conference League πραγματοποίησαν οι ΕΛ.ΑΣ. και ΕΠΟ, για τα μέτρα ασφαλείας στην «OPAP Arena».

Τον μεγάλο τελικό του φετινού Europa Confernce League ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον ερχόμενο Μάιο η «OPAP Arena», η οποία και επιλέχθηκε από τη UEFA. ΕΠΟ και ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησαν την πρώτη τους σύσκεψη, με τις δύο πλευρές να συζητούν τα μέτρα ασφαλείας όσον αφορά το επερχόμενο παιχνίδι. 

window.setTimeout(function (){const cssHref='https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566';if (!document.querySelector(`[href="${cssHref}"]`)){let scriptCss=document.createElement('link');scriptCss.href=cssHref;scriptCss.rel='stylesheet';scriptCss.type='text/css';document.body.appendChild(scriptCss);}const scriptSrc='https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js';if (!document.querySelector(`[src="${scriptSrc}"]`)){let scriptTag=document.createElement('script');scriptTag.src=scriptSrc;scriptTag.defer=true;scriptTag.onload=function (){let widgetLoaderConfig={CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com',ODD_CLIENT: 'default',APP_LINK: 'desktop',API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/',API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e',LANG: 'el',REQUEST_INTERVAL: 30,ENABLE_BET_SLIP: false,AUTHOR: false,THEME: "light",TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr",LINK_OPTIONS_V2: {'player': {'url': '/podosfairo/paixtes/{playerId}'},'team': {'url': '/podosfairo/{teamId}'},'tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{tournamentId}'},'match': {'url': '/podosfairo/agonas/{matchId}','sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'}},'configuration': {'newWindow': false},'standings_tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{standingsId}/vathmologies'}}};window.setTimeout(function (){new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}, 200);};document.head.appendChild(scriptTag);} else {new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}}, 0);

Η ΕΠΟ αναφέρει στην ανακοίνωσή της συγκεκριμένα ότι: «Η πρώτη οργανωτική σύσκεψη με τη νέα ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανάμεσα σε εκπροσώπους της ΕΠΟ, της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής με αφορμή τον τελικό του Europa Conference League 2024, o οποίος θα διεξαχθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην OPAP Arena στις 29 Μάϊου 2024.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ΕΛ.ΑΣ. ήταν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Αντιστράτηγος Γιάννης Σκούρας και επικεφαλής της Πυροσβεστικής, ο Αττικάρχης Χρήστος Σημιακάκης. Στη σύσκεψη συμμετείχε ομάδα υψηλόβαθμων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, οι οποίοι θα έχουν την ευθύνη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού. Τα στελέχη της ΕΠΟ έκαναν αναλυτική παρουσίαση όλων των θεμάτων που άπτονται του τελικού και είναι αρμοδιότητα της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Ανάλογες συναντήσεις θα επαναλαμβάνονται διαρκώς μέχρι τη διεξαγωγή του τελικού».

Πρόσκληση για εθελοντές από την ΕΠΟ

Την ίδια ώρα, UEFA και ΕΠΟ προσκάλεσαν απλούς φιλάθλους να συνδράμουν εθελοντικά στη διοργάνωση του αγώνα, προσφέροντας βοήθεια. Αναλυτικά στην ενημέρωσή της η Ομοσπονδία αναφέρει πως: 

«Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η ΕΠΟ, απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική οικογένεια, αλλά και σε μεμονωμένους φιλάθλους, να ενταχθούν στην εθελοντική ομάδα οργάνωσης του τελικού του UEFA Conference League 2023-24.

Ο τελικός ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην AEK Arena στις 29 Μαΐου 2024, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά γεγονότα που έχει διοργανώσει η χώρα μας. Η συμμετοχή από οποιοδήποτε πόστο, θα αποτελέσει μεγάλη συνεισφορά στον αγώνα και ταυτόχρονα θα δώσει την ευκαιρία στους εθελοντές που θα λάβουν μέρος να αποτελέσουν μέρος της γιορτής, να ζήσουν από κοντά το κλίμα ενός μεγάλου αγώνα και να δουν πολλές και διαφορετικές πλευρές της διοργάνωσης, τόσο στο γήπεδο όσο και σε άλλα κρίσιμα πόστα.

Η πρόσκληση απευθύνεται στις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, σε Σωματεία και Ακαδημίες ποδοσφαίρου και άλλων αθλημάτων, σε αθλητικούς και μη οργανισμούς, δήμους κλπ, για μαζική προσέλευση εθελοντών, αλλά και σε μεμονωμένους φιλάθλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου ή επαγγελματικής ιδιότητας.

Αντιπρόεδρος ΕΠΟ: «Να γίνουν οι ημιτελικοί στις 14 και 22 Φεβρουαρίου - Τελικός με λιγότερο ίσως κόσμο, αλλά με κόσμο»
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

09:16 - 02.02.2024

Αντιπρόεδρος ΕΠΟ: «Να γίνουν οι ημιτελικοί στις 14 και 22 Φεβρουαρίου - Τελικός με λιγότερο ίσως κόσμο, αλλά με κόσμο»

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, μίλησε για το ζήτημα που έχει προκύψει με τις διαθέσιμες ημερομηνίες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι εθελοντές θα λάβουν δώρα, ρουχισμό για την εργασία τους από την UEFA, τον οποίο θα κρατήσουν ως ενθύμιο, ενώ θα πάρουν μέρος στο Kick Off Event εφτά ημέρες πριν τον αγώνα και στο Thank you event, το μεγάλο πάρτι μετά τη λήξη του τελικού. Κατά τη διάρκεια της εθελοντικής εργασίας τους το φαγητό τους θα είναι καλυμμένο από Catering που θα λειτουργήσει γι αυτόν τον σκοπό. Τέλος θα λάβουν επίσημη βεβαίωση συμμετοχής από την UEFA.Όσες και όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν ως εθελοντές στον τελικό του Conference League στις 29 Μαΐου 2024, μπορούν να πατήσουν ΕΔΩ ώστε να μεταφερθούν στην ειδική πλατφόρμα για να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους».

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }