Απίστευτο: Σ’ αυτό το γήπεδο θα γίνει παιχνίδι της UEFA
i

©printscreen

Απίστευτο: Σ’ αυτό το γήπεδο θα γίνει παιχνίδι της UEFA

Κώστας Τσιακλής 14:19 - 27.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:19 - 27.07.2023

Παράπονα της Λέφσκι Σόφιας για τον απίθανα κακό αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο της σκοπιανής Σκούπι.

Έναν απαίσιο αγωνιστικό χώρο αντίκρισαν το απόγευμα της Τετάρτης στη Λέφσκι Σόφιας.

Η βουλγαρική ομάδα, η οποία την περασμένη σεζόν απέκλεισε τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια έμεινε εκτός από τους Σπάρτανς της Μάλτας, παίζει απόψε στις 22.00 στα Σκόπια με τη Σκούπι στον αυριανό αγώνα των προκριματικών του Conference League.

Ο αγωνιστικός χώρος είναι τραγικός και υπάρχουν ορισμένες τούφες χορταριού. Η Λέφσκι, σύμφωνα με τα βουλγαρικά ΜΜΕ, έκανε παράπονα και στη γηπεδούχο ομάδα και στην UEFA για την κατάσταση του γηπέδου, στο οποίο τέτοια εποχή, που πλησιάζει και ο Αύγουστος, θα μπορούσαν να βάλουν και πατάτες…

Το συγκεκριμένο ματς, επίσης, θεωρείται υψηλής επικινδυνότητας. Στο γήπεδο θα βρεθούν και Βούλγαροι οπαδοί και στην ιστοσελίδα του συλλόγου, αναφέρεται: «Σας προτρέπουμε να στηρίξετε την αγαπημένη σας ομάδα στον αγώνα με την «FC Shkupi» χωρίς εκδηλώσεις ρατσισμού και ξενοφοβίας. Εκτός από το γεγονός ότι τέτοιες ενέργειες μπορούν να επιφέρουν αυστηρές τιμωρίες από την UEFA, ο σύλλογός μας καταρχήν τις καταδικάζει και δηλώνει μισαλλοδοξία σε τέτοιες, ακόμη και μεμονωμένες, ενέργειες μονάδων των οπαδών μας.

Οι διοργανωτές του αγώνα απαγορεύουν τη χρήση νομισμάτων, αναπτήρων και σκληρών αντικειμένων στο στάδιο Todor Proeski. Υπενθυμίζουμε ότι η χρήση πυροτεχνημάτων κατά τη διάρκεια του αγώνα θα επιφέρει βαριά πρόστιμα στον σύλλογο.

Απίθανο: Αρμένιος δημοσιογράφος πήγε στη συνέντευξη Τύπου με μπλούζα ΠΑΟΚ και τον πέταξαν έξω
CONFERENCE LEAGUE

17:05 - 26.07.2023

Απίθανο: Αρμένιος δημοσιογράφος πήγε στη συνέντευξη Τύπου με μπλούζα ΠΑΟΚ και τον πέταξαν έξω

Όρεξη για... πικάρισμα είχε ένας δημοσιογράφος από την Αρμενία, καθώς εμφανίστηκε με εμφάνιση και καπέλο του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη τύπου του Άρη εν όψει του αγώνα με την Αραράτ Αρμένια.

Κατά τη διέλευση από τα συνοριακά σημεία ελέγχου με τα Σκόπια, οι αρχές της συνοριακής αστυνομίας θα διενεργούν αυστηρούς ελέγχους, μεταξύ άλλων για την παρουσία «όπλων» (μαχαίρια, ξύλα)».