Ισοπαλία στο Βέλγιο ανάμεσα σε Μπριζ και Μπεσίκτας - Περίπατος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την Αστάνα

Ισοπαλία στο Βέλγιο ανάμεσα σε Μπριζ και Μπεσίκτας - Περίπατος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την Αστάνα

Ιάσονας Τσίλης 23:56 - 21.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:46 - 22.09.2023

Στο ντέρμπι μεταξύ Κλαμπ Μπριζ και Μπεσίκτας δεν υπήρξε νικητής, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 1-1. Άνετη επικράτηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που διέλυσε με 5-1 την Αστάνα.

Κλαμπ Μπριζ - Μπεσίκτας 1-1

Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Κλαμπ Μπριζ και Μπεσίκτας για τον 4ο όμιλο του Conference League

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και απώλεσαν σωρεία ευκαιριών στο ενενηντάλεπτο. Η πίεση τους ήταν ασφυκτική, με τη Μπεσίκτας να περιορίζεται σε πιο παθητικό ρόλο.

Στο 77ο λεπτό, οι Βέλγοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Βάνακεν, έπειτα από ασίστ του Όλσεν. Ενώ όλα έδειχναν ότι η Μπριζ θα ξεκινήσει με τρίποντο στον όμιλο, η Μπεσίκτας κατάφερε να «κλέψει» το βαθμό της ισοπαλίας στο 88' με τον Τσενκ Τοσούν.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Αστάνα 5-1

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League, Ντιναμό Ζάγκρεμπ διέλυσε την Αστάνα με 5-1 και μπήκε με το δεξί στις υποχρεώσεις της, στον 3ο όμιλο του Conference League.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πέτκοβιτς. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου καθάρισαν το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες, με τον Πέτκοβιτς να διπλασιάζει τα τέρματα του στο 53' και τον Μπουλάτ πέντε λεπτά αργότερα να διαμορφώνει το 3-0.

Νίκη με δυσκολία για την Άιντραχτ - Σπουδαία νίκη για την Λέγκια Βαρσοβίας
CONFERENCE LEAGUE

21:44 - 21.09.2023

Νίκη με δυσκολία για την Άιντραχτ - Σπουδαία νίκη για την Λέγκια Βαρσοβίας

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε την Αμπερντίν με 2-1. Την ίδια ώρα η Λέγκια Βαρσοβίας πήρε μία σπουδαία νίκη κόντρα στην Άστον Βίλα με 3-2.

Η Αστάνα μείωσε στο 78', ωστόσο η Ντιναμό φρόντισε να της κόψει κάθε ελπίδα για ανατροπή και να δώσει παράλληλα διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της. Το 4-1 έκανε ο Μάριν στο 85 και το τελικό 5-1, διαμόρφωσε ο Χαλίλοβιτς στο 93'.