«Τρελάθηκαν» οι παίκτες της Αραντίνα όταν έμαθαν ότι θα παίξουν με την Ρεάλ: Άνοιξαν μέχρι και σαμπάνια (vid)

Αραντίνα

i

PrtScr

«Τρελάθηκαν» οι παίκτες της Αραντίνα όταν έμαθαν ότι θα παίξουν με την Ρεάλ: Άνοιξαν μέχρι και σαμπάνια (vid)

Κώστας Τόπας 09:14 - 13.12.2023

Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν οι παίκτες της Αραντίνα, ομάδας της τέταρτης κατηγορίας στην Ισπανία, ότι η κλήρωση για τους «32» του Copa Del Rey τους έβγαλε αντιμέτωπους με την Ρεάλ.

Ηταν γνωστό ότι οι περισσότεροι παίκτες και μέλη της Αραντίνα προσευχήθηκαν, ονειρεύτηκαν και σκέφτηκαν την πιο περιζήτητη κλήρωση. Να αντιμετωπίσουν την πανίσχυρη Ρεάλ Μαδρίτης στον γύρο των «32» του Copa del Rey. Ενα όνειρο που έγινε πράξη για την ομάδα που αγωνίζεται στην 4η κατηγορία και προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό με... νύχια και με δόντια.

Στο Copa del Rey, ωστόσο, τα πηγαίνει εξαίσια έως τώρα, καθώς απέκλεισε επιτυχώς την Κάντιθ και πριν από αυτήν, την Μούρθια της τρίτης κατηγορίας. Τώρα, καλείται να αγωνιστεί απέναντι στη «Βασίλισσα». Η Ρεάλ Μαδρίτης την περιμένει και η Αραντίνα «πετάει» στα ουράνια. Η αναμέτρηση των δύο ομάδων θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιανουαρίου στο «σπίτι» της Αραντίνα.

Τα παιχνίδια και σε αυτή τη φάση είναι νοκ-άουτ, με την ομάδα που θα προκριθεί να καθορίζεται σε ένα 90λεπτο και αν χρειαστεί σε παράταση και πέναλτι.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί μόλις λίγες μέρες μετά τον εντός έδρας αγώνα της Μαδρίτης με τη Μαγιόρκα, που θα είναι ο πρώτος του 2024. Το Copa del Rey είναι πάντα μια ενδιαφέρουσα διοργάνωση και η Ρεάλ Μαδρίτης θα υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε την περασμένη σεζόν.