Δάκρυσε με την επιστροφή του ο Καραμάνος: «Αμφισβητήθηκαν άτομα σε ήθος και χαρακτήρα» (vid)

Δάκρυσε με την επιστροφή του ο Καραμάνος: «Αμφισβητήθηκαν άτομα σε ήθος και χαρακτήρα» (vid)

Sportal newsroom 19:43 - 19.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:44 - 19.02.2023

Ο Τάσος Καραμάνος δάκρυσε κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, ενώ έκανε λόγο για ηθική αμφισβήτηση κάποιων παικτών στη Λαμία από ανθρώπους που δεν είναι πλέον στην ομάδα.

Μετά από τρεις μήνες ο Τάσος Καραμάνος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στο ματς με τον Ολυμπιακό και εμφανίστηκε αρκετά φορτισμένος στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV, ενώ έκανε λόγο για ηθική αμφισβήτηση κάποιων παικτών στην ομάδα από ανθρώπους που δεν είναι πλέον στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όσοι είδαν το ματς και εμείς οι ίδιοι νιώσαμε κάτι διαφορετικό. Με μια δίψα και επιθυμία να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Ήταν ένα παιχνίδι που ήμασταν αουτσάιντερ. Είναι λίγα ματς ως το τέλος της σεζόν και πρέπει να διεκδικούμε τα πάντα γιατί ο χρόνος πιέζει. Ο μοναδικός δρόμος είναι αυτός. Ξεχωριστά ο καθένας πρέπει να το αντιληφθεί και να προχωρήσουμε έτσι. Και αν πέσουμε, να πέσουμε με ψηλά το κεφάλι. Δεν είναι το θέμα να χάσεις την κατηγορία, αλλά να διατηρήσεις την υστεροφημία σου ακόμη και στο χαμηλότερο επίπεδο.

Είναι δύσκολη η κατάσταση. Αισθάνομαι πραγματικά σαν την πρώτη φορά που αγωνίστηκα στην Α' Εθνική. το να μπαίνω στο παιχνίδι είναι κάτι σαν ξένο πλέον, σαν να το έχει αποβάλει ο οργανισμός μου. Δυστυχώς επειδή πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Άνθρωποι μέσα στην ομάδα, αυτοί που μας το απέβαλαν, και για να μην παρεξηγηθώ δεν υπάρχουν πλέον αυτοί στην ομάδα, με το ζόρι προσπαθήσανε κάποια παιδιά που έχουν βάλει πλάτη... Αμφισβητήθηκαν πολλά σε κάποια άτομα σε ήθος και χαρακτήρα που δεν συνάδουν με την πραγματικότητα. Λυπάμαι που με οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση για να τοποθετηθώ τόσο επίσημα. Ήμουν τόσο καιρό σκασμένος μέσα μου...».

Για το πως ένιωσε που ο Βόκολος τον ενεργοποίησε ξανά, αλλά και για τη μάχη της παραμονής: «Ήταν κάτι πολύ όμορφο. Πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι γιατί είναι λίγα τα παιχνίδια. Όσο χρόνο και να παίξω είναι το ίδιο. Είμαστε όλοι μια παρέα και θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος, να είναι σίγουρος ο κόσμος. Το μομέντουμ τώρα δείχνει να το έχει ο Ιωνικός. Μακάρι να μην ξεφύγει κάποια ομάδα ώστε στα πλέι άουτ στα μεταξύ μας παιχνίδια να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε ομάδες στη βαθμολογία. Έχουμε χορτάσει από λόγια, πρέπει να κάνουμε πράξεις πλέον».