Δανεικός στην Τραμπζονσπόρ ο Μενιέ

Δανεικός στην Τραμπζονσπόρ ο Μενιέ

Παναγιώτης Κατσαφάδος 21:45 - 06.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:29 - 06.02.2024

Ο Τόμας Μενιέ δεν βρίσκει λεπτά συμμετοχής στην Ντόρτμουντ και θα υπογράψει συμβόλαιο δανεισμού για 1,5 χρόνο στην Τραμπζονσπόρ.

Ο Τόμας Μενιέ θα γίνει κάτοικος Τραπεζούντας. Ο πρώην παίκτης της Ντόρτμουντ και της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στην Τουρκια προκειμένου να περασει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει ως δανεικός με την Τραμπζονσπόρ.

Ο 32χρονος Βέλγος δεν βρίσκει πλέον τον χρόνο συμμετοχής που θέλει στην Ντόρτμουντ και συμφώνησε να ολοκληρώσει η σεζόν στην τουρκική ομάδα.

Ο Μενιέ έφτασε στην Τραπεζούντα και γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας καθώς υπάρχει έντονος ενθουσιασμός λόγω του ερχομού του Βέλγου μπακ-χαφ που αναμφισβήτητα είναι ένα μεγάλο όνομα.

Στη Γερμανία με τη φανέλα της Ντόρτμουντ ο Μενιέ μέτρησε 83 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τρία γκολ και οκτώ ασίστ, κατακτώντας ένα Κύπελλο Γερμανίας τη σεζόν 2020/2021.

Θρήνος στο σουηδικό ποδόσφαιρο - Πέθανε ο πρώτος σκόρερ της εθνικής Σουηδίας Κουρτ Χάμριν στα 89 του
REST OF THE WORLD

16:30 - 04.02.2024

Θρήνος στο σουηδικό ποδόσφαιρο - Πέθανε ο πρώτος σκόρερ της εθνικής Σουηδίας Κουρτ Χάμριν στα 89 του

Ο Κουρτ Χάμριν, γνωστός με το παρατσούκλι «little bird», θρύλος του σουηδικού ποδοσφαίρου και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Φιορεντίνα άφησε την τελευταία του πνοή όπως ανακοίνωσε (04/02) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σουηδίας.