Δεν ανακοίνωσε αποστολή για το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ!

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Δεν ανακοίνωσε αποστολή για το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ στο ξενοδοχείο και όλοι θα μάθουν ποιοι θα απαρτίζουν την αποστολή πριν το παιχνίδι.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με τον Δικέφαλο να μην ανακοινώνει την αποστολή για το ματς με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να μην ανακοινώσει αποστολή για το παιχνίδι, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να παίρνει όλη την ομάδα στο ξενοδοχείο, προκειμένου να διανυκτερεύσει εκεί με τους παίκτες που θα απαρτίζουν την 20αδα των «ασπρόμαυρων» να ανακοινώνεται λίγες ώρες πριν το ματς.

Άξιο αναφοράς είναι πως χθες 26/4 όλο το αγωνιστικό τμήμα δείπνησε μαζί μετά την απογευματινή προπόνηση, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η πίεση, αλλά και για να καθαρίσει το μυαλό πριν αυτή τη δύσκολη συνέχεια. Μεταξύ άλλων στο δείπνο υπήρξαν και ομιλίες ποδοσφαιριστών, κυρίως των αρχηγών φυσικά που προσπάθησαν να ανεβάσουν την ψυχολογία όλων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο report της:

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στην ΑΕΚ.

Η τελευταία πρόβα διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα του Σαββάτου (27.04) και περιελάμβανε δουλειά στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες, ενόψει του ντέρμπι, ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις και οικογενειακό δίτερμα.

Μοιρασιά ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ κι ο «Δικέφαλος του Βορρά» μία ανάσα από το 19ο πρωτάθλημα (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

15:51 - 27.04.2024

Μοιρασιά ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ κι ο «Δικέφαλος του Βορρά» μία ανάσα από το 19ο πρωτάθλημα (vid)

Ο Παναθηναϊκός κι ο ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο Δημοτικό Στάδιο «Γρηγόρης Λαμπράκης» στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Women's Football League. Η Σπυριδωνίδου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ για τις «πράσινες» στο 32' κι η Χαλατσογιάννη με φοβερό σουτ ισοφάρισε για τον «Δικέφαλο του Βορρά» στο 53' , διατηρώντας το αήττητο του.

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και ατομικό στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης η ομάδα αναχώρησε για το Makedonia Palace, όπου και θα διανυκτερεύσει πριν τη μεγάλη μάχη».