Δεν προλαβαίνουν ούτε το ματς με τον Άρη, ο Γκαρσία και ο Γιόνσον

Δεν προλαβαίνουν ούτε το ματς με τον Άρη, ο Γκαρσία και ο Γιόνσον

Κώστας Τσίλης 18:00 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:01 - 02.12.2023

Δεν θα είναι εγκαίρως έτοιμοι ούτε για το παιχνίδι της ΑΕΚ την προσεχή Δευτέρα με τον Άρη ούτε ο Γκαρσία αλλά ούτε και ο Γιόνσον και πιθανότατα ούτε και ο Γαλανόπουλος

Τελειωμό δεν έχουν τα αγωνιστικά προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί ο Ματίας Αλμέιδα. Δεν είναι μόνο ο τραυματισμός του Τσίτσαν Στάνκοβιτς αλλά και το γεγονός πως για το ματς της ΑΕΚ την Δευτέρα απέναντι στον Άρη, ο Αργεντινός τεχνικός δεν μπορεί να προσδοκά σε επιστροφές. Θα πάει με τα ίδια ονόματα που είχε στο απουσιολόγιο και για το παιχνίδι με την Μπράιτον. Που δεν είναι δα και αμελητέα αγωνιστικά. 

Τόσο ο Λιβάι Γκαρσία όσο και ο Γενς Γιόνσον, συνεχίζουν το πρόγραμμα επανένταξης στην ομάδα. Και αυτό που φάνηκε και από τη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα, είναι πως κανείς από τους δυο δεν θα προλάβει να είναι εγκαίρως έτοιμος, για να τεθεί στην διάθεση του Αλμέιδα για το ματς με τον Άρη. Άλλωστε απομένει μόνο μια προπόνηση, που είναι η αυριανή. 

Όσο για τον Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, έχει και αυτός ελάχιστες εως μηδαμινές ελπίδες για να προλάβει το παιχνίδι με τον Άρη. Το πιθανότατα είναι πως θα καταφέρει να ανακτήσει δυνάμεις και να μπει ξανά σε φουλ ρυθμούς δουλειάς, μέσα στην προσεχή εβδομάδα. Κάτι για το οποίο υπάρχει ελπίδα και για τον Γκαρσία και ενδεχομένως και για τον Γιόνσον, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για ασφαλή εκτίμηση.