Η Στουτγκάρδη σόκαρε τη Ντόρτμουντ και την άφησε εκτός Κυπέλλου Γερμανίας

Η Στουτγκάρδη σόκαρε τη Ντόρτμουντ και την άφησε εκτός Κυπέλλου Γερμανίας

Sportal newsroom 00:22 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:29 - 07.12.2023

Η Στουτγκάρδη έκανε την έκπληξη και άφησε εκτός Κυπέλλου τη Ντόρτμουντ, επικρατώντας με 2-0

Η Στουτγκάρδη παρουσίασε μία δυναμική εικόνα και επικράτησε με 2-0 της Ντόρτμουντ στην «MHP Arena». Με αυτόν τον τρόπο έκανε την έκπληξη και άφησε εκτός τους Βεστφαλούς, περνώντας στους «8» του DFB Pokal.

To προβάδισμα ήρθε από τον Γκιρασί στο 55ο λεπτό, προκαλώντας «ντελίριο» στο γήπεδο. Ακολούθησε ο Σίλας, ο οποίος υπέγραψε τη νίκη της ομάδας του. 

Έτσι οι «Σουηβοί» έριξαν στο καναβάτσο τους «Βεστφαλούς» που δεν κατάφεραν ν΄ αντιδράσουν κι έτσι έμειναν από νωρίς εκτός διοργάνωσης.

Κάζο στο Κύπελλο για την Άιντραχτ – Η Σααρμπρίκεν μετά τη Μπάγερν Μονάχου απέκλεισε και την αντίπαλο του ΠΑΟΚ!

Βόμβα στη φάση των «16» του γερμανικού Κυπέλλου. Την πυροδότησε η Σααρμπρίκεν, ομάδα 3ης κατηγορίας, η οποία νίκησε 2-0 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League έχει πάρει την κάτω βόλτα και είναι πλέον αβέβαιο το μέλλον του Ντίνο Τοπμέλερ. 

Στο 64’ ο Μπρούνκερ έκανε το 1-0 και στο 79’ ο Κέρμπερ από ασίστ του σκόρερ του πρώτου γκολ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 και ουσιαστικά υπέγραψε την μεγάλη έκπληξη. Για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα, αφού εκτός από τον «Δικέφαλο» με 2-1 ηττήθηκε την περασμένη Κυριακή στην έδρα της Αουγκσμπουργκ για την Bundesliga. Η Σααρμπρίκεν, μάλιστα, βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της 3ης κατηγορίας. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ομάδα, στην προηγούμενη φάση του θεσμού απέκλεισε την πρωταθλήτρια, Μπάγερν Μονάχου.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ: